Nieuwe Sportviswebshop.nl

 

U kunt in deze webshop artikelen vinden op gebied van roofvissen en zeevissen waaronder kunstaas als pluggen, spinners, twisters, shads, twintails, jikoppen, chervon wormen etc. Ook hengels,molens en veel accessoires zoals tassen, tangen, kunstaas-redders, wartels, onderlijnen en haken.

Momenteel zijn er artikelen van de merken Albastar, Robinson, Midnight moon en FishTek.rond Mei of April zou hier ook Karper en later ook witvis bij moeten komen.

Houdt deze websitedus ook goed in de gaten. De betaalmethode’s worden verricht via iDEAL, Rembours, PayPal, en de normale wijzes van  overboeking. Verzending binnen 24 uur na voltooiing van de betaling aan te bieden bij de
Tnt zodat dit de daar op volgende dag geleverd kan worden, en dit tegen relatief lage kosten!

                                        
                                                                           SuperFrog F60

Daar waar de “normale” aassoorten te gewoontjes schijnen te worden, is dit het nieuwe uniek gevormde aas. Roofvissen hebben dit aas met zijn aparte actie nog niet vaak gezien en zal zeker geintereseerd zijn.
Ook is deze kikker  uitgevoerd met een ratel wat nog meer jagers aantrekt.

 

                                   
                                                                                Bleak N115

Lengte 11,5cm, Balanced, 11gram, Duikdiepte 2mtr

Mooie slanke plug met een rustige actie en kalme stuur eigenschap waardoor je hem mooi door ondiepe rivieren en kanalen heen kan trollen. Op deze manier vind je precies die vis die je zoekt.

                                      

                                                                            Popper F90   

Lengte 9cm, Drijvend, 15gram.

Deze oppervlakte plug is geschikt voor wateren met veel planten groei. De popper blijft aan de oppervlakte zo kan je hem mooi over alle waterplanten manouvreren en tussen waterlelie’s door vissen. Ook in het open water een killer voor o.a. grote baars en roofblei.  klik hier voor meer informatie


ANDEREN LAZEN OOK