Nieuwe site online!

Nieuwe site online!

De toonaangevende uitgeverij Publishing House & Facilities heeft zojuist de laatste hand gelegd aan de hagelnieuwe website www.hengelsporthuis.com die vanaf nú online is….

De uitgever, die o.a. tal van magazines binnen de hengelsport uitgeeft, zoals Dé Roofvis, Zeehengelsport, Witvis Totaal, Dé Karperwereld om er maar een paar te noemen, heeft een frisse website online gezet die heel veel informatie en mogelijkheden voor de lezer verschaft.


 
Maar niet alleen voor de vaste abonnees van de verschillende bladen heeft de site veel te bieden,  ook zij die op zoek zijn naar een mooi boek of DVD over de hengelsport, kunnen in de gekoppelde webshop altijd wel iets van hun gading vinden.

Naast het dagelijkse nieuws,  zijn er meer rubrieken die deze site aantrekkelijk maken voor de bezoeker o.a. de multimedia rubriek met allerlei spelletjes en de mooiste visfoto’s die door de lezers kunnen worden ingezonden én  beoordeeld.

Verder wordt er telkens een “Kanjer van de week” benoemd en zijn er verschillende filmpjes te zien. In de webshop is het trouwens erg handig, dat je bij het zoeken naar een gepaste DVD, direct een promofilmpje van de beoogde DVD kunt bekijken, zodat je vast een idee hebt wat je kan verwachten.

Ook bestaat de mogelijkheid een gratis advertentie van hengelsportmateriaal wat je te koop wil zetten te plaatsen, maar ook het uploaden van je eigen favoriete video is mogelijk en dat allemaal gratis! Abonnee worden op een van de prachtige magazines kan natuurlijk ook op eenvoudige wijze via de nieuwe site en er zijn altijd wel  aantrekkelijke aanbiedingen te vinden!

Ook is er iedere week een leuke poll en nog veel meer interessante zaken en nieuwtjes, gewoon te veel om op te noemen. Neem zelf een kijkje en surf eens rustig rond op deze nieuwe en veel belovende site voor de toekomst! Wij wensen www.hengelsporthuis.com veel succes!


ANDEREN LAZEN OOK