Nieuwe Shad

Dull Shad

Spro presenteert een nieuwe handgegoten shad voor roofvis op het zoete en zoute water, gemaakt van een super zacht maar toch sterk materiaal waardoor, in combinatie met de schoepstaart een hyperlevendige actie ontstaat. De naam: Dull Shad!



Niet eerder kwam er een shad op de markt waarvan de actie begint in de neus en eindigt in de speciaal gevormde staart. De actie werkt zowel horizontaal als verticaal door het shadlijfje, waarbij een combi onstaat van flanken en vibreren. Bij het afzinken met zelfs maar de lichtste loodkop, krijgt de shad al een absoluut dodelijke actie. Een shad ontwikkeld in de harde praktijk van het succesvolle shadvissen!

Een licht schubbenpatroon op de flanken geeft extra ruis onder water. Vanzelfsprekend zijn dit drijvende shads waardoor voor verschillende technieken perfect gevist kunnen worden zoals dropshot met de kleine modellen en indien gewenst, tergend langzaam vissen met de grote modellen. De shad houdt altijd de juiste positie.
 


Deze nieuwe shads komen in 10 aantrekkelijke kleuren en 4 formaten (9, 11, 13 & 15cm) Vanaf volgende week leverbaar bij de betere hengelsportzaak! 
Meer info
www.spro.eu


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -