Nieuwe schitterende Warrior visboot



De Warrior 170 Leisure NEW op de Visma

Nieuw is de Warrior 170 Leisure welke ook op de Visma te zien zal zijn.
Dit geheel nieuwe ontwerp is in samenwerking van de bekende Engelse journalist Philip Williams ontwikkeld. De boot is perfect voor (zee)vissers maar ook voor familie vaartochtjes en zelfs waterskiën.


De Warrior 170 Leisure is ontwikkeld vanuit de Warrior 165 maar met een geheel nieuw ontworpen romp. De boot is veel sneller dan zijn voorganger en heeft een diepe V-romp voor zachter varen op ruwe zee. Op de waterlijn is de boot 10 cm breder geworden voor meer stabiliteit tijdens vissen en ankeren.

De binnenzijde is geheel dubbel uitgevoerd en gebaseerd op de Warrior 165 Pro Angler. In de kuipvloer is een bergruimte voor hengels en/of waterskies. Onder de vloer en voorbanken is speciale constructie schuim gebruikt voor extra drijfvermogen.



De buitenzijde ziet er luxe en modern uit, de ramen zijn niet meer van kunststof maar ingelijmd hardglas. De Warrior 170 Leisure wordt alleen geleverd in een luxe versie met o.a. treadmaster antislipvloer,  hardglas ramen, antennebeugel met verlichting, RVS handgrepen in de kuip, geïntegreerde koelbox, hydraulische besturing met ruime stuurconsole, RVS zwemtrap, elektrische bilgepomp, kussens op de voorbanken en twee luxe draaibare kuipstoelen op stevige aluminium poot en afdekzeil over gehele kuip.

Reserve drijfvermogen ± 500 kg.
Afm. 5.20 x 2.15 m, gewicht 750 kg
Voor meer informatie :Poelgeestfishing boats


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Klein kunstaas.
Willem Moorman -
image description
Roofvis Event Gouda 2024
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Visser in de maak
Willem Moorman -