image description

Nieuwe producten van Preston Innovations

Nieuwe C-Drome dobbers van Preston Innovations 

Er zijn acht verschillende opties qua dobbers in de C·Drome dobberrange die tegemoet komen aan elke mogelijke situaties die je tegen kunt komen op een carpodrome.


Preston Innovations heeft de dobbers ontworpen om de zwaarste en meest uitdagende situaties te doorstaan.
 
Elke dobber is gebouwd met topkwaliteit balsahout, extreem sterke, roestvrij stalen ogen en dikke, duurzame onderantennes zodat de dobbers langer mee gaan en beter zullen presteren.
 
Afhankelijk van het model hebben de dobbers een draagvermogen vanaf 0,10 tot en met 1,50 gram. Adviesprijs € 2,50 per stuk.

 

Nieuwe C-Drome Latex landingsnetten van Preston Innovations

Door het gebruik van super sterke materialen zijn de C·Drome landingsnetten geschikt voor het landen van de grootste karpers.

Het grove, met rubber gecoate net glijdt gemakkelijk door het water en is na een vissessie snel weer droog.

Adviesprijs Latex Landing Net 50 cm € 19,95; Latex Landing Net 55 cm, € 22,95.
 

Power schepnetsteel van drie meter

De Power Handle 3.0M van C-Drome is een supersterke landingsnetsteel waarop je kunt vertrouwen bij het landen van de grootste karpers van commercials en karpervijvers.
 
Het driedelige ontwerp omvat ook een kort deel waarmee je een vis gemakkelijker kunt transporteren naar het leefnet. De schroefdraad is secuur vastgezet voor een maximale sterkte.
 
Adviesprijs Power Handle 3.0m € 49,95.
 

Nieuwe C·Drome EVA Bowl Set


De C·Drome EVA Bowl Set bestaat uit twee EVA bakken van hoge kwaliteit, ze is perfect voor het bewaren van elk type aas en voor het mengen van kleine hoeveelheden lokvoer. 
 
Het EVA materiaal is eenvoudig schoon te maken na afloop van een vissessie. Adviesprijs EVA Bowl Set € 21,95.