image description

Nieuwe Monster feederhengels en Dura Flat Method voerkorven van Preston

De Monster Wandzee 7’ is perfect voor elk water waar alleen korte worpen noodzakelijk zijn, met een lengte van 2,10 meter voor de eendelige hengel plus de losse feedertop is ze snel op te bouwen. 

De hengel is zeker op haar plaats wanneer er wat verder gevist moet worden dan met de vaste hengel mogelijk is of bij het vissen tegen de overkant op smalle wateren. Perfect voor karper en F1-tjes.

De hengel wordt geleverd met drie toppen.
 
Adviesprijs € 94,95.
 
De 2,55 meter lange Monster Carp Feeder 8’6” is perfect te gebruiken wanneer er enigszins verder geworpen moet worden, over afstanden tot rond de 25 meter. 
 
De zachte actie is ideaal voor het drillen van (F1)karpers in alle formaten, maar de actie is ook krachtig genoeg om een grote methodfeeder over de noodzakelijke afstand te
plaatsen.
 
Adviesprijs € 109,95.
 

Vernieuwde voerkorven van Preston

De Dura Flat Method Feeders zijn opnieuw ontworpen met een verbeterde verdeling van de ribbels, zodat er voldoende ruimte beschikbaar is om je aas in te plaatsen. 
 
Plaats simpelweg een kleine hoeveelheid lokvoer of pellets in de bijbehorende Quick Release Method Mould, plaats het haakaas in het midden en vul de mal vervolgens verder. Druk het geheel samen in de mal, druk op de drukknop en je kunt een perfecte val zetten. 
 
De Dura Flat Method Feeder en het ‘Inter Change System’ beschermen ook je hengels wanneer deze opgeborgen worden, verwijder simpelweg de voerkorf en draai de losse lijn op de werpmolen totdat het tail rubber tegen het topoog stuit. De voerkorven, die normaal gesproken de blank zouden kunnen beschadigen, zijn nu geheel afwezig.
 
De Dura Flat Method Feeders zijn beschikbaar in diverse formaten en gewichten.
 

ANDEREN LAZEN OOK