Nieuwe Hengelsportzaak op Goeree Overflakkee

Nieuwe hengelsportzaak op Goeree Overflakkee.

Erwin Markwat (33 jaar) is een gepassioneerd visser en woonachtig op Goeree Overflakkee. Hij vond geen ruim gesorteerde hengelsportzaak in dit gebied en dat was reden voor Erwin om daar verandering in te brengen en dit weekend opent hij de deuren van zijn gloednieuwe Hengelsportzaak genaamd “Hengelsport De Watertoren”.


Erwin is zelf ook fanatiek visser.

Het is een groot- en kleinhandel in verhuur en verkoop van pleziervaart, watersport en een compleet assortiment voor witvis, karper, zee- en roofvis. De zeevisser kan hier ook terecht voor zijn aas, een ruim aanbod aan pieren, zagers enz. is dagelijks vers te koop.

Naast de hengelsportartikelen is er ook een outdoor-afdeling waar ondermeer karpertenten te bewonderen zijn.

Vergeet niet de klantenpas aan te vragen bij een van de medewerkers, deze geeft standaard 5% korting op het gehele assortiment.

Kom dus as. Zaterdag, 26 september naar Dirksland. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij Erwin van “Hengelsport De Watertoren” in Dirksland!


Ruime selectie van de bekende merken op ruim 500 vierkante meter!

Hengelsport De Watertoren, Watertoren 15 – Dirksland - Tel: +31 (0)6 830 775 78.

Aankomend weekend zal Hengelsport De Watertoren tevens aanwezig zijn op de Fair for Lure & Fly en Zeehengelsport Totaal te Stellendam om hun nieuwe winkel te promoten! 


ANDEREN LAZEN OOK