Nieuw roofvisboek: “Poldersnoek”

Nieuw roofvisboek: “Poldersnoek”

Het zat er al een tijdje aan te komen maar nu is het binnenkort echt zover.
Jan Eggers brengt een boek uit over zijn lievelingswater de polder en dan met name over de vis die daar woont; poldersnoek! Dat is ook de titel van zijn fraaie gedocumenteerde boek geworden, met ca. 200 foto’s, praktische tips en belevenissen van schitterende visdagen die hij tot nu toe in zijn leven heeft meegemaakt.

Jan staat altijd open voor nieuwe technieken, aasjes en andere zaken waardoor hij tot op de dag van vandaag in de polder er bijna “niet uit te vissen is” De meeste boeken die de laatste jaren zijn uitgegeven gaan voornamelijk over het vissen vanuit de boot, waarbij de kantvisserij een bijrol vervulde. Bij het boek “Poldersnoek” is het net andersom en biedt vooral de serieuze kantvisser een schat aan informatie.

Het boek wordt voor het eerst op zaterdag 8 september 2007 gepresenteerd op de Fair for Lure & Fly  in Maurik en zal daar ook gekocht kunnen worden. De prijs is vastgesteld op 19,95 euro, dus bijna net zoveel of nog minder als één goede jerkbait. Ook daarover staat trouwens veel informatie in dit prachtige boek en dan ook weer met name afgestemd op die enerverende poldervisserij. Binnenkort meer info op Total Fishing over het boek “Poldersnoek” dat wordt uitgegeven door Veltman Uitgevers.


 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
In Karper 110..
Marc Borst -
image description
Snoekerijen 133
Marc Borst -