Nieuw, groter pand voor Baron Marine!

Baron Marine al weer vijf jaar “Gentlemen in Business”

In 2003 besloten Ron van Wijk en Bart Jenje een bedrijfje op te starten als importeur van onder andere; Minn Kota elektromotoren, Scotty hengelsteunen en Solas schroeven voor alle soorten buitenboord- maar ook inboard motoren.

Anno 2008 kunnen we niet meer spreken van een bedrijfje, het pakket is ondertussen uitgebreid met Humminbird fishfinders  en Garelick bootstoelen en samen met een team van vier gedreven personeelsleden is de groei er nog niet uit.

Deze explosieve groei van het bedrijf zorgde ervoor dat het pand, waar alles begon, al snel te klein werd. Een nieuwe locatie, met voldoende ruimte voor verder groei,  werd gevonden. Goede kantoor faciliteiten een prachtige showroom en een voldoende ruimte voor opslag.

Dat het de beide heren menens is mag duidelijk zijn. Vanaf het eerste begin is er gewerkt aan een uitgebreid team Pro-staffers om de producten te promoten, geen saaie verkopers maar mannen die regelmatig op het water zitten.

Op beurzen, zoals bijvoorbeeld de “Fair for Lure and Fly” zijn ze dan ook altijd prominent aanwezig om een ieder die geïnteresseerd is te voorzien van up to date informatie over alle producten.

Tijd voor een feestje! Op zaterdag 27 september j.l. was het zo ver. Het bedrijf werd omgetoverd tot een feestzaal en samen met enkele honderden genodigde werd het vijf jarig bestaan en de opening van het nieuwe pand gevierd.

Total Fishing wenst Baron Marine een bijzonder goede toekomst toe in het nieuwe pand.

Voor meer informatie over de producten van Baron Marine zie: www.baronmarine.nl

ANDEREN LAZEN OOK