Nieuw boek en DVD van Michael van Wier

Nieuw boek en DVD over forelvissen op vijvers van Michael van Wier

Dit boek is het logische vervolg op de best seller Vissen in forelvijvers -. Dit omdat jullie inmiddels gevorderde forelvissers zijn en andere kennis nodig hebben om nog meer forel te vangen. Als je nog maar net bent begonnen met forelvissen, dan raad ik eerst het boek Vissen in forelvijvers- aan, zodat je nog enige aansluiting kunt vinden met dit boek.

Het is bijna teveel om op te noemen, maar als je alleen al ziet dat er 100 pagina’s meer beschreven zijn dan in het eerder verschenen boek, dan weet je dat dit boek bijna alles omschrijft over het vissen op forelvijvers. We gaan volledig de diepte in van iedere techniek en hebben zelfs meerdere (iets lastigere) technieken beschreven.

Er zit ook een lijst van alle forelvisvijvers in Nederland, Belgie, Duitsland en Denemarken in. Hoe je de verschillende aassoorten zelf kunt kweken en veel meer informatie over het gedrag van de forel. De forel begrijpen is immers de basis van je succes. We gaan ook tot in detail over hoe. Voor een promo over de DVD, kijk hier!

Met het eerste boek leer je echt de basisvaardigheden om altijd forel te vangen. Met dit boek leer je hoe je iedere dag de meeste forel kunt vangen.

Voor meer informatie over dit boek en nog veel meer, kunt u terecht in de webshop van Publishing House


ANDEREN LAZEN OOK

image description
In Karper 110..
Marc Borst -
image description
Snoekerijen 133
Marc Borst -