Nieuw bij MacFishing: Dragon

Nieuw bij MacFishing: Dragon

MacFishing heeft de verdeling gekregen van Dragon producten voor Nederland. Het assortiment omvat ondermeer stalen onderlijnen, maar heeft ook jigkoppen en enkele accessoires.

Dragon snoek- en snoekbaarsonderlijnen
Gemaakt van topkwaliteit ‘American Fishing wire’ Titanium-Surflon en Sufstrand 7x7draad. Deze drie roofvisonderlijnen hebben elk hun unieke eigenschappen.


“LIGHT” - Surfstrand 7x7 Spinning leaders
Soepel, extra dun in diameter en daardoor vrijwel onzichtbaar onder water. Ook zeer geschikt om subtiel te verticalen op snoekbaars met shad of voor kleine plugjes en spinners.

“BIG GAME” - Titanium Spinning leaders (spinstang)
Lichte en dunne titanium onderlijnen die ook vrijwel onzichtbaar zijn onder water. Titanium heeft een ongelooflijk lange levensduur omdat dit materiaal ongevoelig is voor beschadigingen en het kinkt niet. Tevens zijn de onderlijnen licht en stijf waardoor de korte versies geschikt zijn voor het vissen met jerkbaits of streamers.

“CLASSIC” - Surflon 7x7 Spinning leaders
Soepele onderlijn met gladde, nylon coating die er voor zorgt dat deze een hogere kinkweerstand krijgt en langer meegaat.

Alle Dragon onderlijnen worden met de hand vervaardigd en de sleeves worden met een sleevetang op luchtdruk vastgeknepen op de juiste spanning waardoor het product een heel constante kwaliteit heeft.



Dragon Rod Straps
Geen getik meer in de auto op weg naar de stek en geen beschadigingen meer tijdens het transport dankzij deze hengelbanden. Doordat het klittenband over de gehele lengte zit, kan praktisch elk type hengel netjes aan elkaar gebonden en vervoerd worden.  

Dragon Jigkoppen
Ook jigkoppen zijn leverbaar en dan het speciale V-Point model. De Mustad Carbonhaken zijn zeer sterk en hebben een goed scherpe haakpunt. Door de wijde bocht haken ze beter in en de kop is uitgebalanceerd voor een optimale shadpresentatie.

De koppen zijn verkrijgbaar in diverse gewichten (staat op de kop aangegeven) en haakmaten en worden geleverd per 5 stuks. 

Voor verkooppunten en meer informatie over deze Dragon producten kunt u terecht op de website van MacFishing.

Ook MacFishing is aankomend weekend aanwezig met een stand op de Fair for Lure & Fly en Zeehengelsport Totaal te Stellendam!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -