Nashbait Food Dip

Nashbait Food & Boilie Dip

Twee zeer veelzijdige producten uit de keuken van Nashbait. Op talloze manieren inzetbaar, en wanneer ze op de juiste manier worden ingezet, zeer effectief!


Veelzijdig en effectief.

De Food Dips, die zich vooral over de bodem van het water zullen verspreiden, vol met onder andere aminozuren, natuurlijke suikers, vitaminen, mineralen en betaine, zijn het hele jaar door een vislokker eerste klas. De Boilie Dip is door het hoge oliegehalte erg geschikt (maar zeker niet alleen!) voor gebruik met hogere watertemperaturen, en zal de vissen in de hogere waterlagen attenderen op het aas.

Oorspronkelijk bedoeld om de attractie van het (haak)aas te vergroten door dit er enige tijd in te laten soaken. Handig wanneer er wat extra attractie gewenst is, als er bijvoorbeeld met enkel haakaas wordt gevist, of gewoon om het haakaas er op de voerplek uit te laten springen. Vooral de Food Dips zijn ook erg geschikt om een paar uur voor het vissen over al het aas heen te sprenkelen, waarbij overdosering niet mogelijk is.


Ook in combinatie met pva-producten.

Zeker doen, dat dippen en soaken, maar met de koude maanden in het vooruitzicht is een andere toepassing van dit mooie product ook zeker de moeite van het proberen waard.

Omdat zowel de Food Dip als de Boilie Dip gebruikt kunnen worden in combinatie met pva-producten is het mogelijk een hoeveelheid vloeistof direct naast het haakaas op de bodem terecht te laten komen. De Food Dip zal zich zoals vermeld vooral over de bodem verspreiden terwijl de Boilie Dip een verticale kolom van attractie in het water creëert.

Combineren dus, want wanneer beiden samen in een pva zakje gebruikt worden, zullen er dus zowel bij de bodem als in de hogere waterlagen vissen geattendeerd worden op het aas. Dit kan vooral zeer effectief zijn wanneer er verder niets wordt bijgevoerd, dus enkel het pva zakje Food Dip en/of Boilie Dip en het haakaas, dat kan een boilie zijn, maar natuurlijk ook een partikel of een plastic maisje (!) welke natuurlijk minimaal een paar uur in de Dip(s) heeft doorgebracht.

Een aanrader voor de komende tijd!

Voor meer informatie: http://www.nashtackle.com/

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -