image description

Mooie ochtend in het Botlek gebied

Zicht op zeebaars 237:  

Mooie ochtend in het Botlek gebied

Het viel me niet echt helemaal mee toen ik vanochtend om half 5 werd gewekt door de wekker van mijn mobieltje! Maar goed, effe scheren, bakkie zetten en een dikke vitamine bom achter mijn kiezen in de vorm van een super (6 soorten fruit!) smoothie.

Daarna richting pont van Maassluis om samen met mijn vismaatje af te reizen naar het Europoort/Botlek gebied. Nadat onze BM waren gemonteerd kon het spel beginnen. Lang hoefden we echter niet te wachten.


Zo'n vis staat garant voor een dikke boem!

De 2e worp van Raymond (Kaassie!) leverde meteen al een dikke 60er op! “Zo wat een aanbeet was dat dan” herhaalde hij meerdere keren…” terwijl mijn shad lekker tussen water en wind “zweefde” werd hij werkelijk op een gruwelijke manier geattaqueerd door deze mooie dikke vis”!


Enkele dikke vissen....

Pfff wat kun je je als fanatiek zeebaarsvisser nog meer wensen?  Poeh…. hoe bedoel je je sessie kan niet beter beginnen! Nog geen 5 minuten later werd ook mijn fluo gele shad getrakteerd op een ferme dreun en kon ook ik aan de bak.

Zo vingen we in een relatief kort tijdsbestek op meerdere stekken ruim 10 vissen waarvan het overgrote deel de maat net niet haalde maar wel zorgden voor een fantastisch spektakel! Kortom missie wederom geslaagd!


...en zo is het

Ik heb op zaterdag 27 en woensdag 31 augustus nog enkele plaatsen vrij tijdens mijn workshops. Je kunt op mijn Facebook de reacties lezen van deelnemers die vorige week hebben deelgenomen aan deze spectaculaire, leerzame workshops en na die cursus al volop zeebaars hebben weten te vangen vissen tot zelfs 70 cm. waren geen uitzondering!

Ben ook jij geinteresseerd om zo’n populaire, leerzame workshop mee te doen om zelf eens kennis te kunnen maken met de brute kracht van vriend zeebaars stuur me dan even een mailtje naar joopvis@caiway.nl   

Stekel ze,

The Bass Whisperer

Joop.

ANDEREN LAZEN OOK