Monkey Climber magazine #4 out now!

Monkey Climber magazine #4 out now!

Row, row, row your boat. Voor het vierde nummer van hét cultkarpermagazine van de Benelux nam Monkey Climber de ferry naar moederland Engeland voor een bewogen interview met een erg recht door, euhm, zee Rod Hutchinson. Hip(s)!

Of dat land écht wel de bakermat van het karpervissen is, trekt Wulf Plickat in dit nummer onomwonden in twijfel. Wat had je anders verwacht van een Duitser?

Het beste sinds zee hair brengen we je in The Chod Cookbook. Estertje hier, boterzuurtje daar, snuifje zout, black pepper en je bent niet langer een choddy noddy. Getrokken uit de Limburgse modder, ook wel Tattie genaamd, is het vervolgens aan Dennis Hellings.

Geen klein bier voor deze kleine held, maar het betere targetwerk. Klein versus groot is ook de rode pilkerdraad in Kwintje & De Reus, een verhaal recht uit de buik(boot)!

Wat je nog verwachten kan? Sympatico Mario Taal is nog zo’n gek die het Kanaal oversteekt om ’t Eiland te bevissen. Stef Baekelandt is dan weer een kanaalvisser pur sang die ons zijn weldoordachte BBSB-rig uit de doeken doet. Blowback, springback, what’s in a name?


Vervolgens brengen we nog het complete Off The Hook verhaal van een stel karpervissers dat ei zo na op de Maas verzuipt, in Fishues eentje die per se tussen de vissen wil zwemmen en tot slot in Living under Water nog een malloot die ergens in de onder(water)wereld blijven zweven is. Of we helemaal Van God Los zijn? Bart-(J)aap Koorn vertelt het jullie als afsluiter!

Don’t miss out en wordt voor slechts 15,99 euro ook abonnee!
Een jaarabonnement (Zomer/Winternummer) kan genomen worden via overschrijving op rekeningnummer IBAN = BE27738023294873, BIC = KREDBEBB, op naam van Monkey Climber magazine, Maria Theresiastraat 42, 8400 Oostende, België met volledige vermelding van naam en adresgegevens. Of ga jouw exemplaar van Monkey Climber magazine bij een van de vele Dealers halen.

www.monkeyclimber.be of  www.facebook.com/monkeyclimbermagazine
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -