image description

Minibeurs XL zaterdag 27 januari 2018

SWS Stavenisse  

Minibeurs XL zaterdag 27 januari 2018  

Het idee om een gezellige wintermiddag te organiseren met sterke verhalen over vissen, eten en drinken is inmiddels deze editie uitgelopen tot een heuse minibeurs XL. 

Wat begon met drie lokale standhouders is nu verdriedubbeld en tot hen behoren enkele zeer bekende namen. Het is niet alleen voor de leden maar voor een ieder, van watersporter tot bootvisser en van kantvisser tot iedereen die interesse heeft in een dagje aan of op het water. De vorige editie ligt inmiddels als weer 2 jaar achter ons en dat bleek een waar succes. 

Bij onze vereniging ligt de nadruk heeft op het bootvissen op de Oosterschelde. Jaarlijks organiseren wij een 5 a 6 bootviswedstrijden vanuit Stavenisse, met name in het voor en najaar.  

Altijd voldoende animo, vrije deelname en enthousiaste mensen zorgen er dan voor dat je als bestuur van de Sportvissers & Watersport Vereniging Stavenisse eens wat extra's wil organiseren voor je leden.

Op zaterdag 27 januari 2018 van 12 tot 18.00 uur is het dan ook weer zover en organiseren we op Recreatiepark "Oud Kempen", Buurtweg 3 -5, 4696 RV Stavenisse een nieuwe minibeurs XL. 

Op deze dag zijn er verschillende standhouders te bewonderen met alles voor de hengelsport, informatie en advies over visreizen wereldwijd, watersportartikelen, informatie over vaarbewijs, kleding, maar ook demo apparatuur, tweedehands spullen, verse mosselen, zeeaas enzovoorts. 

Kortom het beloofd een super gezellige middag te worden. Met gratis toegang en gratis parkeren houden we het voor iedereen leuk. Dus kom gezellig langs op deze laagdrempelige middag.

Kijk voor meer informatie op Facebook: SWS Stavenisse of op www.havenstavenisse.nl