Meer Dragon bij Mac Fishing

Meer Dragon bij Mac Fishing

Mac Fishing introduceerde enkele weken geleden ondermeer de Dragon Pike Leaders en accessoires. Nu is de Dragon-range verder uitgebreid met een aantal nieuwe Dragon Spin- en Casting hengels.

De nieuwe hengels dragen de naam “DRAGON THYTAN” en vormen een compleet programma aan spin-, casting- en telescopische reishengels. De hengels hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding en zullen in de winkel verkrijgbaar zijn vanaf zo’n € 65,00.

De Thytan serie heeft een bijzonder fraaie afwerking en een trendy uitstraling. De blanks zij enorm licht, gevoelig en zijn afgebouwd met SiC-ogen.

De Travel Spin serie onderscheidt zich door bijzonder mooie kurken grepen en let vooral op de korte transport lengte: maximaal 57 cm…. Die past dus in iedere reistas of koffer.

Team Dragon Serie

Deze hengels zijn speciaal ontworpen en getest door het DRAGON PRO STAFF FISHING TEAM. De hengels zijn allen voorzien van Fuji geleideogen en Fuji reelhouder.

De sterke 2-delige, dikwandige en matzwarte blanks zijn allen voorzien van perfecte kurken grepen. Ook zijn deze hengels voorzien van het zogenaamde “Resonance systeem” waardoor de aanbeten nog beter voelbaar zijn.

Voor meer informatie, kijk op www.macfishing.nl.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -