Marcraft breidt dealernetwerk uit

Nieuws verzorgd door Marcraft visboten

Marcraft breidt dealernetwerk uit

Marcraft visboten bestaat dit jaar alweer 6 jaar en met de komst van een nieuwe dealer uit Zweden, hoopt het merk weer meer boten voor het buitenland te gaan bouwen. Op dit moment werkt Marcraft al samen met dealers voor Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk.


Voortvarend bezig in Europa.
 
Het (verticaal)vissen vanuit een visboot wint in heel Europa nog steeds aan populariteit en Marcraft hoopt natuurlijk dat het unieke van haar boten meer en meer bekendheid gaat genieten in het buitenland. Op het moment worden er weer 10 nieuwe boten vervaardigd voor de dealers.
 
Voor België is Marcraft momenteel nog in bespreking met diverse bedrijven, maar het ziet ernaar uit dat steeds meer Belgische bootvissers zelf de weg wel weten te vinden naar Leeuwarden. Blijkbaar is het zo dat men voor een unieke, op maat gemaakte aluminium visboot, er wel een paar honderd kilometer rijden voor over heeft.


Marcraft geniet internationaal meer en meer bekendheid.
 
Onlangs heeft Marcraft ook een nieuwe dealer in Zweden gecontracteerd: Melholmen Ltd. Het Zweedse bedrijf werd meer dan 20 jaar geleden opgericht en is eigendom van Anders Forsberg. Begin 2000 startte het bedrijf Västervik Fishing Camp, dat zich ontwikkelde als hét kamp voor roofvissers.

Het kamp werd vervolgens in 2007 verkocht en na de verkoop begon het bedrijf visboten uit Nederland, (Gipsy Rhea) te importeren. Tegenwoordig is het bedrijf ook actief als adviseur van Pure Fishing (AbuGarcia) werkzaam.

Sinds januari 2011 is Melholmen Ltd. officieel dealer van Marcraft visboten en zal het eind maart de eerste 440 PikeMaster tonen op de grootste hengelsportbeurs van Zweden, de visfair 2011 te Jönkoping. Nu ook in Zweden het ‘verticaalvirus’ is uitgebroken, verwacht Melholmen dat de vraag gestaag zal groeien naar een gelaste aluminium visboot.


Op naar de Visma.

Marcraft visboten zal dan ook in Mei 2011 een bezoek brengen aan deze nieuwe dealer en zal dan ,samen met Anders Forsberg de wateren rond Vastervik gaan bevissen.Ook zal deze trip in het teken staan van het testen van orgineel Fries kunstaas.De pluggen van 123 kunstaas zullen we in deze week uitvoerig testen en in het nieuwe seizoen zullen we dit in een nieuwe update verwerken.



Voor de Visma 2011 heeft Marcraft visboten ook weer een paar nieuwtjes en deze zijn te vinden op de stand links van de hoofdingang. In de stand van Marcraft vindt u tevens een leverancier van de steeds populairder wordende AGM-accu’s. D.G. Rubber is leverancier van deze accu’s en speciaal voor Marcraft-eigenaren is er een beursactie gemaakt

Echter, uiteraard heeft Marcraft voor iedereen een zeer scherpe beursprijs. U bent van harte welkom in onze stand, de koffie staat altijd klaar!
 
Tot op de
Visma 2011.

Voor meer informatie, kijk op Marcraft.nl.


ANDEREN LAZEN OOK