Mail & Win een workshop snoekbaarsvissen met Daan Verbruggen!

Persbericht  Pure Fishing

Mail & Win een workshop snoekbaarsvissen met Daan Verbruggen!
 
Wil jij samen met je vismaat een hele dag privéles krijgen van voormalig Nederlands Kampioen Snoekbaarsvissen Daan Verbruggen? Schrijf je dan vandaag nog in voor de eerste editie van de Pure Fishing Topvisser Tour (PFTT) en wie weet beleef jij woensdag 2 februari de dag van je leven!


Wil jij samen met je vismaat een hele dag privéles krijgen van voormalig Nederlands Kampioen Snoekbaarsvissen Daan Verbruggen?

Gáán met die Daan!
De eerste editie van de PFTT wordt zoals gezegd verzorgd door één van de beste snoekbaarsvissers van ons land: de Daan Verbruggen. Hij heet de winnaar en een vismaat naar keuze van harte welkom aan boord van zijn luxe 17-voet lange Lund 1700 Explorer SS. Hij begint de visdag met een korte uitleg over het gebruik van dieptemeters en andere elektronica aan de hand van de Lowrance apparatuur. Vervolgens stuurt hij je met de fluisterstille maar super krachtige 115 PK Suzuki buitenboordmotor snel naar de beste visstekken. Gáán met die Daan!

Laat je verrassen
En dan is het tijd om te gaan vissen. Laat je hierbij verrassen door de vele technieken en materialen die Daan voor je in petto heeft. Je hoeft dus niets zelf mee te nemen en kunt deze dag verschillende Berkley hengels, Mitchell molens en reels van Abu Garcia in de praktijk aan de tand voelen. Laat je daarbij overtuigen van de vangkracht van het revolutionaire Gulp! Alive kunstaas. “Een betere leerschool dan de praktijk is er volgens mij niet. Ik ben daarom vereerd deze workshop te mogen verzorgen!”, aldus Daan Verbruggen

Masterclass dropshotten
De snelst groeiende tak binnen de roofvisserij is ongetwijfeld de dropshottechniek. Daan: “Dit is en uitdagende en effectieve techniek, waarbij echter ook nog veel fouten worden gemaakt. Daarom geef ik graag een Masterclass waarbij we alle ins en outs doornemen, met de vangst van meerdere snoekbaarzen als gevolg. Want die garantie durf ik wel te geven. Mocht je nog geen ervaring hebben met de verschillende varianten van Gulp! Alive, dan overtuig ik je graag van de effectiviteit van dit unieke kunstaas. Vangen is immers geloven!”

Verticaalcursus
Uiteraard laten we de vermaarde verticaalvisserij niet links liggen. “Dit is een actieve en vaak zeer lonende techniek waarbij jij als visser grotendeels verantwoordelijk bent voor je eigen succes. Ik zal er alles aan doen om mijn gasten deze techniek zo goed mogelijk bij te brengen. Ik kan eigenlijk niet wachten tot de eerste vissen zich middels een stevige tik op de hengeltop melden!”

Voor meer informatie klik hier