Maak kans op het laatste exemplaar van Nishikigoi Symfonie de luxe editie!

klik om naar de website te gaan

Nishikigoi Symfonie

Iedere visser die op de hoogte is van de Nederlandse karperhistorie kent de naam Rini Groothuis. Rini stond aan de wieg van het moderne karpervissen in ons land. Zijn eerste boek Karper was voor de eerste generatie karpervissers een regelrechte bijbel en werd als het ware tot op de kaft verslonden. Je moet weten dat er in die tijd nog geen boilie aan te pas kwam…


Maar ook deze ommekeer werd door een viertal andere titels van zijn hand uitvoerig in de literatuur geïntroduceerd. Zijn schrijfstijl is onevenaarbaar, want als geen ander weet Groothuis werkelijke kennis, passie én sfeer in elkaar te verweven. Het is daarom dat Rini door velen nog steeds wordt beschouwd als de godfather van het karpervissen der Lage Landen… 

Hoezeer Groothuis gehecht is aan de karper blijkt wel als zijn vispassie langzaamaan samensmelt met de liefde voor nishikigoi, oftewel koi. Vreemd is deze ontwikkeling niet, immers ‘onze karper’ en de Japanse koi zijn directe bloedverwanten van Cyprinus carpio, de oermoeder van  alle karpers. Het is dan ook niet voor niets dat er ook onder de huidige generatie karpervissers veel koi-liefhebbers zijn. De liefde voor karper en Japanse koi liggen klaarblijkelijk voor veel vissers in elkaars verlengde.

Ook in de koiscene geniet Rini Groothuis inmiddels grote faam. Zijn artikelen in de gespecialiseerde magazines en zijn blogs op het internet kennen een grote schare aan trouwe lezers. De auteur weet opnieuw zijn kennis en passie op de juiste manier te verwoorden en daardoor heeft hij ook bij de ‘koikeepers’ het predicaat van expert opgespeld gekregen.

Door de vele vraag kon het dan ook niet langer uitblijven en is Rini Groothuis dit keer in de pen geklommen om als een ware karpermonnik aan een nieuw boek te werken. Het resultaat mag er zijn, want Nishikigoi Symfonie overtreft alles wat er eerder in ons taalgebied over koi is geschreven. Daarover zijn zelfs de grootste criticasters het volmondig eens.



Het is Groothuis gelukt opnieuw een échte bijbel te schrijven. Eén ‘must have’ voor de liefhebber voor iedereen die van karper houdt, want ook voor een karpervisser valt er veel uit de wijsheid van de auteur op te steken. Eén kleine waarschuwing is hier echter wel op zijn plaats; mocht je nog geen koiliefhebber zijn, dan is de kans groot dat je na het lezen van dit boek met dit bijzondere virus besmet raakt.

Het boek Nishikigoi Symfonie is op alle fronten bijzonder. Het bevat maar liefst 288 pagina’s van de beste kwaliteit papier, dat is voorzien van ruim 400 fantastische kleurenfoto’s. Werkelijk uniek is de in de kaft geïntegreerde HD DVD, waarin Groothuis zelf als regisseur én voice over aantreedt. Op deze DVD wordt nog meer duidelijk hoeveel de Japanse kwekers ophebben met koi en druipt de Oosterse spirit haast van je beeldscherm.

Speciaal voor alle karpervissers heeft Hengelsporthuis.com een aantal exemplaren van Nishikigoi Symfonie in de populaire webshop met visboeken en -DVD’s opgenomen. Daarbij tref je buiten de extra DVD, een gratis exclusieve bladwijzer ter waarde € 4,99 én in het boek een signatuur van de grootmeester zelf! Dit zeer exclusief boek is te koop voor een eenmalige speciale aanbieding van € 74,95 excl. verzend-/verpakkingskosten en is heel eenvoudig te bestellen, klik op de tab webshop bovenin deze pagina van Total Fishing of surf naar:
www.hengelsporthuis.com


Helaas zijn alle uitvoeringen van deze luxe editie verkocht maar!!


Maak kans op het laatste exemplaar van de luxe editie!
Bij het verschijnen van Nishikigoi Symfonie is er ook een luxe editie van dit boek uitgebracht in een zeer beperkte (eenmalige) oplage van 200 stuks. De eigenaren van deze zeer exclusieve in leer gebonden editie, staan met naam ingetekend op Rini Groothuis zijn website.

Helaas zijn alle uitvoeringen van deze luxe editie verkocht… Op één na dan en dat is no.146. Deze luxe uitgave met eeuwigheidswaarde ligt misschien wel op u te wachten bij Hengelsporthuis.com 

Want speciaal voor de snelle bestellers van de standaarduitvoering, wordt dit felbegeerde allerlaatste exemplaar onder één van hen verloot! Bestel je vóór 15 september a.s. Nishikigoi Symfonie dan maak je kans dus kans zomaar voor dezelfde prijs dit allerlaatste luxe exemplaar te ontvangen, in plaats van de bestelde reguliere uitgave!


ANDEREN LAZEN OOK

image description
In Karper 110..
Marc Borst -
image description
Snoekerijen 133
Marc Borst -