Lustrumjaar met topteams bij Teamcompetitie

Persbericht Korpsvissen.nl

Lustrumjaar met topteams bij Teamcompetitie 

Het duurt nog twee weken voor de eerste wedstrijd zal worden gevist van de vijfde editie van de PENN Korpsencompetitie. Duidelijk is al wel dat op zaterdag 21 maart opnieuw bijna álle topteams aan de start verschijnen van dit lustrumjaar. Teams die nog mee willen doen kunnen zich tot en met aanstaande zaterdag 14 maart aanmelden.

Inmiddels hebben zich al 25 teams aangemeld voor deze prestigieuze competitie. Onder hen de winnaar van 2014: het Bijl Zeeaas Zeevisteam. Debutant is het Shimano Zeevisteam dat als enige grote team bij eerdere edities nog ontbrak, maar nu de strijd vol aan zal gaan. Ook nieuw is het tweede team van SVV De Slufter.

Hun deelname onderstreept de basis van de PENN Korpsencompetitie: de verenigingen. Evenals andere jaren wordt de competitie georganiseerd door enthousiaste vissers en verenigingen die dichtbij de wedstrijdvisser staan en bekend zijn met de wedstrijdparcoursen. De visser staat bij de organisatie centraal.



De samenwerking met hoofdsponsor PENN en de mediapartners Total Fishing en Zeehengelsport Magazine zorgt er voor dat er een perfecte organisatie staat die inmiddels “duurzaam” genoemd kan worden.

Sportvisserij Nederland, Midwest Nederland en Zuidwest Nederland ondersteunen de competitie opnieuw en daarmee kan deze 5e editie rekenen op een breed draagvlak. Op de site www.korpsvissen.nl staat meer informatie, en zijn de aanmeldingscriteria na te lezen, want er is nog plaats voor enkele teams. Via deze site zal daags na iedere wedstrijd een fotoreportage worden geplaatst en uiteraard de uitslag.

Op 5 stekken gaan we in 2015 proberen zoveel mogelijk vissen te vangen, te beginnen over 2 weken op het Noordwijkse strand. Doe je zelf niet mee, dan is het altijd leuk om over het parcours een strandwandeling te maken.


Het circus strijkt ook weer neer in Zeeland.

De complete Nederlandse top is aanwezig. Zal de vangst hoofdzakelijk uit grote botten bestaan? Is er toch nog wijting en schar te vangen of zal spiering de doorslag geven? Wie pakt er een mooie gul en welke onderlijn is vandaag de winnende? Spanning genoeg aan de vooravond van een nieuw nationaal kustvisseizoen!

Het complete programma van de competitie 2015 lees je op: www.korpsvissen.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -