Lowrance HDS serie

klik om naar de website te gaanLowrance HDS serie

De Lowrance HDS serie is zonder twijfel het een van de beste producten die ooit gemaakt is door Lowrance. Door de nieuwe technologie van de broadbandsounder, die is ingebouwd in het toestel, kun je zeggen dat het revolutionair is en nog duidelijker zicht geeft op en rond de bodem.

Dit betekent een nog duidelijkere aanduiding van vis tegen de bodem en ook het onderscheid van de bodem laat de HDS nog duidelijker zien.

In navolging tot de vorige productlijn van Lowrance (X-510, de Globalmap serie, de LMS serie en de LCX serie), is de HDS serie ook uitgerust met de ethernet aansluiting, welke gebruikt wordt om toestellen aan elkaar te koppelen waardoor je dus op meerdere toestellen tegelijk hetzelfde beeld kan krijgen. Hiervoor hoef je dan ook maar één transducer te gebruiken.

Tevens komt Lowrance met de nieuwe structure scan (beschikbaar tussen eind november en begin januari). Deze geeft de mogelijkheid om opzij te kijken. Dit gebeurt met een beeld dat van boven naar beneden loopt, zoals op onderstaande foto zichtbaar is. Vanuit het midden van het beeld, kijkend naar de linker of rechterkant van het beeld, zie je de diepte en wat er op de bodem ligt.

Verder heb je de mogelijkheid met de structure scan om terug te scrollen naar het eerder opgenomen beeld (een leuke oneffenheid in de bodem, of een wrak) en daar via het ingebouwde GPS systeem een waypoint op aan te maken zodat je daar direct naar terug kunt plotten.
 
De HDS heeft nog vele andere features die u bij MDSI in Amsterdam kunt bekijken.

MDSI - Schinkelkade 13 - 1075 VG  Amsterdam - tel: 020 66 22 516 - email: info@mdsi.nl - www.mdsi.nl

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -