Lamiglas terug dankzij Baron Marine

Lamiglas terug dankzij Baron Marine

Baron Marine is onder de bootvissende kunstaasvissers en zeevissers vooral bekend als leverancier van de MinnKota elektromotoren en Humminbird visvinders, sonars en andere bootelektronica. Baron Marine heeft nu echter ook specialistische hengels in het pakket opgenomen. En dan niet ‘zomaar’ hengels, maar ware toppers uit Amerika.



De ‘gentlemen in business’ uit Roosendaal gaan namelijk het merk Lamiglas verdelen, toprange hengels van echte Amerikaanse makelij. Wie kent ze nog? Dit merk maakt al vanaf begin vijftiger jaren hengels. Ooit begon het met glashengels, maar tegenwoordig is Lamiglas zeer actief in het topsegment grafiethengels.Lamiglas telt maar liefst 424 hengeluitvoeringen en 290 blanks in haar zeer uitgebreide assortiment. Daarvan gaat Baron Marine nu 18 uitvoeringen op de Europese markt brengen.



Inmiddels hebben pro-staffers van Baron Marine een achttal hengels tot grote tevredenheid flink aan de tand gevoeld. Hieronder een aantal zeebaarshengels, lichte boothengels, snoekbaars- en jerkbaithengels.
Meer informatie vindt u alvast op
www.baronmarine.nl

             

Vanzelfsprekend is Baron Marine ook dit jaar weer met een ronduit imposante stand van de partij tijdens de evenementen Fair for Lure & Fly en Zeehengelsport Totaal in Stellendam, in het weekend van 26 en 27 september a.s. Daar zullen ook de nieuwe Lamiglas hengels aanwezig zijn en kunnen ze worden gewogen, gevoeld en wellicht zelfs ook getest.
Kijk voor actuele informatie over dit topevenement op
www.hengelsporthuis.com 


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -