Kom maar op met die VISMA!

Kom maar op met die VISMA!

Door: Joop Folkers

De Visma is van oudsher een begrip voor de vele honderdduizenden sportvissers in ons kikkerlandje. Gewoon een daggie gezellig rond sjokken op één van de grootste hengelsportbeurzen van Europa.

Effe lekker bijpraten met je vismaatjes,biertje drinken in de Ierse pub en natuurlijk op jacht naar nieuwe kunstaassoorten,hengels of molens. Of,wie weet misschien toch op de valreep nog een visreisje boeken,het kan tenslotte allemaal op deze beurs!



In het Discovery Channel theater worden onder leiding van Pure Fishing (PENN)vrijwel de gehele dag door lezingen gehouden door prominente hengelsporticonen. Tijdens deze vaak interessante lezingen kun je terecht met al je vragen! De lezingen worden gepresenteerd met vele nieuwe onthullende foto’s dus een aanrader om even in de gaten te houden wanneer jouw vissoort wordt besproken.



Je kunt de info vinden op de site van de VISMA onder activiteiten/lezingen in het Discovery Theater.



Zelf geef ik in samenwerking met Totalfishing iedere dag een lezing over de zeebaarsvisserij in en rond het Europoortgebied. Tijdens deze lezingen zal ik de laatste zeebaarsfoto’s van o.a. het afgelopen seizoen tonen en uiteraard al jullie vragen omtrent deze spannende,spectaculaire visserij graag beantwoorden! Dus tot ziens in het Discovery Theater of op de stand van HengelDiscount waar ik uitleg geef over de nieuwste zeebaarspluggen en shads.

Stekel ze,
Joop.
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Klein kunstaas.
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Visser in de maak
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -