**KLAAR**            Winkelbezoek Van der Kolk Hengelsport

Winkelbezoek

Twente is rijk aan vele prachtige wateren waar je als visser je helemaal kunt uitleven. En waar ga je dan naar toe om je spullen te halen? Dit keer kwamen we in Enschede en we vonden hier een pracht van een hengelsportzaak!

               
VAN DER KOLK HENGELSPORT zit inmiddels al weer 6 jaar aan de Poolmansweg in Enschede en staat bekend als een zeer gezellige winkel waar iedereen altijd terecht kan voor een praatje, een bakje koffie en natuurlijk voor de benodigde materialen. De eigenaar, Johan van der Kolk, is zelf een fervente visser en een ware gastheer. Voordat we überhaupt iets van de winkel zien nodigt Johan ons uit om aan de tafel te komen zitten en te genieten van een soepje. Johan vertelt uitgebreid over zijn visavonturen en die liegen er niet om. De fotoboeken komen boven tafel en we zien de mooiste visfoto’s in binnen- en buitenland. Kennis en ervaring zijn hier ruimschoots aanwezig! Alle bekende en minder bekende merken zijn hier groots vertegenwoordigd. Als visser waan je je hier in ware snoepwinkel. Alle producten zijn uitgebreid gepresenteerd en als je vragen of advies nodig hebt kan je direct terecht bij een van de medewerkers. Alle hengels staan en liggen op volle lengte en dat maakt het erg gemakkelijk om een goede keuze te maken.

 

                                       
In het grote fotoboek zien we ook dat Johan helemaal maf is van het vliegvissen. Na het bekijken van foto’s van diverse forellen, vlagzalmen en zalmen verzoekt Johan ons om even mee te komen naar “de andere winkel”. Verbaast lopen we mee en komen inderdaad in een compleet andere winkel terecht die geheel ingericht is met alleen maar vliegvis materialen. Als vliegvisser ben je hier zeker van gecharmeerd! Je vindt hier alle bekende merken en de meest uiteenlopende producten. In de winkel staat een tafel vol met vliegbindspullen. Hier geeft Johan bindinstructies en de patronen van de “vangers”. Het proberen van een vliegenhengel is hier ook geen probleem. Even de straat over en je staat op de geïmproviseerde castingbaan! Ideaal als je niet zeker bent van je keuze!Van der Kolk Hengelsport ligt vrij kort aan de ringweg van Enschede en is daardoor gemakkelijk te bereiken. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en de koffie staat altijd klaar! Wilt u meer informatie over Van der Kolk Hengelsport of heeft vragen dan kunt u bellen: 053-430 7698. U kunt ze ook bezoeken op het internet: www.vanderkolkhengelsport.nl Een bezoek aan Van der Kolk Hengelsport is altijd de moeite waard!

 

               
 

ANDEREN LAZEN OOK