**KLAAR** Winkelbezoek bij Hengelsport Volendam

Winkelbezoek bij Hengelsport Volendam

Kortgeleden vierde Hengelsport Volendam haar eerste verjaardag. De winkel, met haar unieke locatie gelegen onder een van de hoofdtribunes van de FC Volendam is al in haar eerste jaar al uitgegroeid naar een volwassen Hengelsportzaak met een regiofunctie en een zeer compleet assortiment.

Daarnaast heeft hengelsport Volendam sinds kort ook een professioneel ogende website waarop veel nieuwtjes zijn te vinden met altijd wel een paar spetterende aanbiedingen. De grote kracht van Hengelsport Volendam zit hem voornamelijk in de enorme kennis die daar aanwezig is en de wil om een klant echt te helpen!

                       


Johan Veerman, eigenaar en zelf geen onverdienstelijk visser lijkt haast niets te gek. Naast informatieavonden voor de karpervissers zijn er regelmatig vliegbind avonden in de winkel, organiseert hij o.a. bootvistrips voor zijn klanten en is hij zeer actief voor de plaatselijke vissende jeugd. Zelf is hij veel online te vinden en geeft hij regelmatig antwoord op allerlei vragen die op diverse forums, gesteld worden. Ook op Total Fishing staan regelmatig praktische tips van hem bij de verschillende lezersvragen.

                       


Ook de plaatselijke roofvissers worden op haar wenken bediend met een uitgebreid assortiment kunstaas waaronder allerlei soorten shads, pluggen en een eigen serie goedvangende handbuild jerkbaits.

Dat Volendam bekend is vanwege haar cultuur en palingsound spreekt natuurlijk voor zich. Volendam is daarnaast met haar enorme hoeveelheid water een zeer interessant stukje Nederland voor iedereen die van vissen houdt. Een bezoekje aan hengelsport Volendam maakt het compleet en daar krijgt iedereen een passend antwoord op zijn vragen. Klik hier voor toegang naar de nieuwe website waar u alle informatie kunt vinden!



 

ANDEREN LAZEN OOK