**KLAAR**              Tribal               lifestyle concept

Tribal lifestyle concept

Voor de sportvisser die zich wil onderscheiden introduceert Shimano het zogenaamde Shimano Tribal “lifestyle” concept. Dit wordt de nieuwe trend in met name de karperwereld de komende jaren! Shimano Tribal ben je of ben je niet! Het Tribal concept omvat kleding, tassen/foedralen en hengels volledig in 3 dimensionaal camouflage uitgevoerd onder licentie van Realtree Hardwoods Green.

                       



Met in gedachten de eisen en voorwaarden die echte specimen vissers aan kleding stellen werd de Shimano Tribal Kledinglijn ontworpen: warm, onhoorbaar bij bewegen, licht, waterproof, windproof en uiterst comfortabel. Wanneer u de stof eenmaal aanraakt dan begrijpt u direct wat wij bedoelen. Ook de kleding is vervaardigd met het Realtree Hardwoods Green 3D patroon. Daarnaast zijn ook allerlei tassen, foedralen en zelfs een megarugzak van 110 liter verkrijgbaar in hetzelfde Realtree patroon.

Sinds mensenheugenis is het instinctief zoeken naar bescherming en overleving een onbewust deel van de menselijke natuur. Onderdelen van deze primitieve drang zijn de harmonisatie met de natuur en het één worden met de omgeving. Het onderkennen van deze basis principes is simpel gezegd een zaak van leven of dood. Sommige vissers zijn hier niet ver van afgedwaald: het najagen van het grootste en behoedzaamste exemplaar is door hen verheven tot levensdoel.

                       



Het Shimano Tribal concept omarmt dit geheimzinnige en tevens fundamentele “jagers” ideaal met een range producten die een dieper begrip voor die vissers uit verschillende disciplines in zich herbergt. Gekenmerkt door het meest geavanceerde camouflage patroon ter wereld: Hardwoods Green van Realtree, voorziet de Shimano Tribal range de visser van sommige van de meest uitgekiende en high tech innovaties momenteel beschikbaar. Door het één worden met de flora kan men veel dichter bij de natuur komen dan ooit gedacht. Blijf een moment bewegingsloos tussen het gebladerte staan, wees stil en kijk hoe de natuur zich bezig houd met z’n eigen zaak. Observeer hoe vreemde magische dingen gebeuren, als ineens blijkt dat je onderdeel bent van de taal van het gebied.

                       


Door het één worden met de flora kan je veel dichter bij de natuur komen dan ooit gedacht…

Een bijkomend voordeel is het onzichtbaar zijn voor andere vissers. Gewone leger camouflage en goedkope olijfkleurige tenten zijn gemakkelijk en snel herkenbaar. Als je echter onvindbaar in je hol wilt blijven dan bieden de Shimano Tribal kleding en luggage je alle privacy die je maar wenst. Jouw visplek blijft jouw geheim. Interesse? Breng gerust een bezoek aan uw Shimano dealer. Hij is u graag van dienst om de Shimano producten aan u persoonlijk te demonstreren!



 

 

ANDEREN LAZEN OOK