**KLAAR**                Spro klaar voor de toekomst!

Spro klaar voor de toekomst!

De naam van groothandel Spro uit Vianen is inmiddels een begrip in de hengelsportwereld. Pas enkele jaren actief in de hengelsportbranche en nu al een van de grootste grossiers van Europa. Dat kan alleen als de producten een meerwaarde betekenen voor de sportvisser.

De vraag moet namelijk wel vanuit het veld komen, want pas dan liggen er kansen. Spro heeft vanaf het begin van haar bestaan contact gezocht met de sportvisser zelf. Niet de nadruk gelegd op glitter en glamour, maar op kwaliteitsproducten waar de sportvisser mee vooruit kan. Producten die voor een merkbare verbetering van de resultaten én

                       

Sterke expansie bij Spro

sportbeleving van de man en vrouw aan de waterkant zorgden. Dat alles ondersteund met een zo goed mogelijk service. Op het gebied van zowel zee- roof- karper- en witvissen behoren de materialen van Spro inmiddels tot de absolute top in Europa. Een groep van specialisten uit de harde praktijk zorgen met hun praktische tips voor een voortdurende verbetering van de concepten. En dat is wellicht (samen met de kwaliteit) de grote kracht van Spro. Inspelen op de behoefte van de sportvisser en hem of haar telkens weer weten te verassen met unieke én praktische vindingen. Een andere hoeksteen van het succes van Spro zijn natuurlijk de weergaloze Gamakatsuhaken die sinds hun intrede in de Europese hengelsport, voor een ware revolutie zorgden. Inmiddels maken de Gamakatsufabrieken meer dan 4 miljoen (!) haken per dag! Dat zijn ongelofelijke aantallen, maar bewijst tevens de superklasse van deze kwaliteitsprikkers. Sportvissers uit alle diciplines van de hengelsport zagen hun resultaten verbeteren door het gebruik van deze vlijmscherpe haken. Deze sterke groei heeft natuurlijk ook consequenties op het gebied van personeel en materieel. Inmiddels werken er in heel Europa dagelijks een grote groep mensen om de producten van Spro op de goede plek te krijgen, waarbij het zenuwcentrum is gevestigd in Vianen in Nederland.

                       


De directie van Spro-Europa in de “hakencorner” van de nieuwe showroom. Links dhr. F. Fujimoto en rechts dhr. T. de Leeuw

In Vianen bevindt zich ook de afdeling sales, productontwikkeling, boekhouding, management enz. Ook het ultramoderne magazijn is daar gevestigd van waaruit heel Europa wordt bevoorraad. Sinds kort is het vloeroppervlak uitgebreid naar 2400 m2 waarbij de stellingen tot 10 meter de hoogte in gaan. Volgens Perry van Hemert, die dit onderdeel van Spro aanstuurt, zijn door deze vergroting plus de introductie van een nieuw computersysteem, de levertijden nog sneller geworden. Ook de showroom waar winkeliers de materialen van Spro rustig kunnen bekijken is geheel vernieuwd en aanmerkelijk uitgebreid. Kortom Spro is klaar voor de toekomst!

 

 

ANDEREN LAZEN OOK