**KLAAR**                          Spro               Gamakatsu Cup 2004

Spro Gamakatsu Cup 2004

Zondag 25 april j.l. werd om 9 uur in de ochtend het startschot gegeven voor de spectaculaire witviswedstrijd langs het Noord Hollands kanaal in Purmerend. De wedstrijd was georganiseerd vanwege het 10 jarig bestaan van Spro en er was door deze jarige groothandel een schitterende prijzentafel bij elkaar gebracht, waaronder een mooie Daihatsu personenauto.

Het aantal inschrijvingen was ruim 10 procent hoger als de beschikbare plaatsen, maar toch konden 500 deelnemers op sportieve wijze de degens kruisen. Spro had voor het organiseren van dit complexe gebeuren, de hulp ingeroepen van HSV Haarlem en omstreken, die dit karwei op zeer professionele wijze klaarde! Hulde daarvoor.

Ook het weer werkte bijzonder goed mee en het was zeer aangenaam vertoeven langs de waterkant. Er werd alles bij elkaar bijna 1200 kg. vis gevangen en de spanning bleef er tot het einde van de wedstrijd goed inzitten. Als uiteindelijke winnaar werd dhr. Twikkeler uit Zuidbroek afgevlagd met een gevangen gewicht van ruim 25 kg! Deze hengelsportwinkelier was uiteraard zeer gelukkig met zijn hoofdprijs en vertelde na afloop veel succes te hebben met zijn nieuwe voertje, waarmee hij pas een aantal maanden vist en hem al veel successen bracht. Zijn zaak aan de Bedumerweg in Groningen wordt altijd druk bezocht door witvissers en hij verkoopt de meeste topmerken. Toeval of niet, maar hij won deze wedstrijd overtuigend met een Spro Pentium vaste stok, waarop een hoofdlijn van 12/100 en onderlijn van 10/100. Hij ving zijn vissen met een dikke tros maden en casters en kreeg veel aanbeten waarbij er zelfs 2 vissen door het elastiek heengingen. Kortom een goede stek bemand door een goede sportvisser bracht de overwinning, waarvoor natuurlijk ook namens Total Fishing van harte gefeliciteerd! De volledige uitslag vind u hier.

De prijsuitreiking werd in een vlot tempo afgewerkt waarbij alle betrokkenen hartelijk bedankt werden. Daarna werd overgegaan tot de verdeling van de enorme hoeveelheid prijzen, waaronder natuurlijk de auto, waardevolle hengelsportartikelen, maar ook een tiental KOC tickets. Al met al een uiterst sfeervol en sportief gebeuren langs de oevers van het Noord Hollandskanaal. Zeker voor herhaling vatbaar!

                       


“Het vaandel is geplaatst, de strijd kan beginnen”

                       


“De deelnemers hebben er goed zin in”

                       


“Sommigen starten met de feeder”

                       


“Anderen houden het bij de vaste stok”

                       


“Sterke brasems in een prachtig decor”

                       


“De controleurs van Hengelsportvereniging Haarlem e.o. waren professioneel bezig”

                       


“Veel vissers probeerden het strak tegen de overkant”

                       


“Toch leverde de vaste stok uiteindelijk de meeste vis op”

                       


“Er werd onderling heel wat afgebeld”

                       


“Alles werd uit de kast gehaald”

                       


“Naar het einde van de wedstrijd bereikte de spanning een hoogtepunt”

                       


“Het verkeer langs het 10 km. lange wedstrijdparcours werd goed geregeld”

                       


“Scherpte tot aan het eindsignaal”

lees verder deel: 1 2

 

 


ANDEREN LAZEN OOK