**KLAAR**              SPRO BEACH CUP

U kunt vanaf nu inschrijven!

                       

Organiseert ter ere van haar 10 jarig bestaan, naast een witviswedstrijd waar een auto als hoofdprijs te winnen valt, nu ook een echte zeeviswedstrijd om de

SPRO BEACH CUP

Ook bij dit evenement is een personenauto te winnen en wel de sportieve Daihatsu Young RV ter waarde van 12499,00 Euro! Dit voor de zeevissers geweldige evenement wordt georganiseerd in samenwerking met HSV De Edelkaper en Hét specialistische “zoute” magazine Zeehengelsport. Daarin zal een uitgebreid verslag te vinden zijn over alle gebeurtenissen rondom deze prestigieuze wedstrijd. Kortom redenen voldoende om snel in te schrijven nu het nog kan, want er is een maximum van 500 deelnemers!

                       

Het wedstrijdwater ligt tussen Dishoek en West Kapelle, waar op 19 september a.s. in 5 vakken gevist wordt met maximaal 100 deelnemers per vak. Tijdsduur wedstrijd van 10.00 tot 14.00 uur. Er wordt gevist op centimeters en de prijsverhouding is 1:5. Het reglement schrijft voor: Ingooien vanaf de waterlijn en meerdere malen inschrijven is niet toegestaan. Er zijn 4 vakprijzen van 450 euro met daarnaast vele andere grote prijzen waaronder 10 korpsprijzen en 250 euro voor het beste korps.

Inschrijfgeld: 20 Euro per persoon met 5 Euro toeslag voor korpsen voor de wedstrijd over te maken op ABN AMRO rekno: 40.32.15.560 Vol = vol

Inschrijven: Tot uiterlijk 3 september bij Dhr. Willemse, Tel: 0164-240399 (na 18.00 uur) of per e-mail edelkarp@conceptsfa.nl.

LET OP! Bovenstaand e-mail adres stond eerder onjuist op deze pagina gepubliceerd. Het huidige e-mail adres (edelkarp@conceptsfa.nl) is het juiste.

 


 

ANDEREN LAZEN OOK