**KLAAR**            Ruilbeurs Deltavissers               opnieuw succesvol!

Ruilbeurs Deltavissers opnieuw succesvol!

Door Lance senior

14 februari 2004
In zaal Dorpstienden te Ouddorp, werd op zaterdag 14 februari j.l. van 9 tot 17 uur, door de Deltavissers hun jaarlijkse zeer uitgebreide en interessante zilte beurs gehouden met gratis toegang! Deze beurs is opnieuw een grandioos geheel geworden. De zalen waren bomvol, ondanks het mooie visweer en het aantal bezoekers overtrof de vorige jaren.

                       
Niet alleen al dat de vereniging 25 jaar bestaat, maar er is ook met groot enthousiasme verkocht. Wat te denken dat de tweedehands beurs, die er ook altijd is, volledig leegverkocht was, of dat Publishinghouse voor het blad Zeehengelsport, een smak aan nieuwe abonnees schreef en daarnaast ook nog gadgets verkocht, zoals een prachtig tasje voor je werpmolens. Zo zie je dat het concept van Publishinghouse, met gespecialiseerde bladen, werkt en loopt als een trein. Maar laten we ook eerlijk zien, de bladen die ze brengen zien er ook gelikt uit. Kees Hamerling, P & S hengelsport en visreizen hadden zeer veel belangstelling bij hun stands. Ook Blue Marlin reizen deden het erg goed en er ging ook veel aandacht uit naar de indrukwekkende 350PK Volvo-Penta diesel van het bedrijf “Boten en Motoren Twan van Vught” uit Middelharnis, die daar in pracht en praal stond opgesteld.

                       


“Er stonden verschillende prachtige boten voor op het zoute water”

Visboten stonden er van Beekman uit Goes, De Jongh uit Belgie, terwijl dezelfde Twan van Vught een grote visboot buiten op de parking had staan en Liebau Watersport uit Roozendaal de nieuwste Evinrude motoren showde. Verder was er zoals gewoonlijk de KNRM met zijn materiaal aanwezig. Overigens hebben de Deltavissers i.v.m met het 25 jarig bestaan een kledinglijn geintroduceerd die enthousiast ontvangen werd. Naast petten en
T-shirts heeft men ook jacks en bodywarmers in de aanbieding.
Met hun High Tech equipment trokken de stands van Lowrance-en Eagle Electronics, die samen met importeur Jos Boone en de diverse dealers bemand waren, veel belangstelling. Voor de wrakvissers was er een speciale informatie tent en als je je boot wilde verzekeren kon dat ook nog. Al met al een zeer geslaagde dag. Ondanks dat de economie terugzakt in Nederland, werd er op deze beurs erg veel materiaal door de sportvissers aangeschaft.

                       


“Veel belangstelling voor de nieuwste producten van Lowrance-Eagle”