**KLAAR**            Power               softbaits

Power softbaits

BERKLEY heeft haar pakket soft baits uitgebreid met Maxi muggenlarven. Pinkie maden in geel, rood en wit. Bijen larven / tebo’s in geel, rood en wit. “GULP “ Wormen. “GULP “ Dauwwormen.

                       

De nieuwe aassoorten in de praktijktest.

Zoals velen reeds weten zijn de soft baits in 2002 en het vroege 2003 reeds meerdere keren van doorslaggevende betekenis geweest als het ging om het winnen van prijzen of het vangen van die vissen die bij verschillende specimen hunters op het verlanglijstje staan of inmiddels stonden. Zowel recreanten als wedstrijdvissers ontdekten al snel de vele voordelen van dit beter dan natuurlijk aas vangende “wondermiddel”. BERKLEY heeft deze al succesvolle serie aassoorten sterk uitgebreid met die zaken waar de grootste vraag naar is en inmiddels zijn de product ontwikkelaars alweer bezig om onze verlanglijst te completeren. De bestaande aassoorten blijven uiteraard in het pakket, even opfrissen!

Het bestaande pakket;

Mais geel Mais rood (strawberry) Made wit Made rood Made geel Muggenlarven (vers de vase)

Zonder uitzondering zéér interessante vangers van formaat zoals gedurende de testperiode is gebleken en ook de praktijk bij de vissers over de gehele wereld is gebleken.

De nieuwe aassoorten;

De maxi muggenlarven (vers de vase), deze is in het bijzonder trefzeker op alle witvissoorten en een uitkomst voor de vissers met hengel en molen zoals de forel, match, feeder, winkle pickervissers. De pinkiemaden, deze zéér kleine maden variant is dodelijk als het gaat om de uiterst secure visserij op de kleinere witvissoorten, de kleur varianten staan borg voor alle omstandigheden. Bijenlarven / tebo’s, deze is gericht op de visserij op forel en andere jagers, door de gerichte geur die aan deze larven is gegeven zullen deze vissen uw aas niet kunnen weerstaan. De “Gulp” wormen, geen woordspeling maar een productnaam voor een serie aasvarianten die hun gelijke niet kennen, eindelijk een worm voor zoet en zout ( andere soorten volgen dit najaar) die door in te korten ook een goede gelijkenis heeft met een caster, door de structuur bent u in staat om op grote afstand uw worm intact te presenteren.
Is geschikt voor alle witvis, forel etc De “Gulp” dauwworm is een echte revolutionaire vinding die in tegenstelling tot de natuurlijke variant altijd binnen handbereik kan zijn en door de vissen in één beweging worden geslikt wat dan dus het specifieke <

< GULP >

>(spreek goelp) geluid met zich mee- brengt. Snoekbaars, baars, grote forel en meerval zijn liefhebbers van dit aas.

Tip!
Gebruik de soft baits ook in combinatie met andere aassoorten en houd de haakbocht vrij om gemiste aanbeten te voorkomen!

De grootste voordelen even op een rijtje;

100% biologisch afbreekbaar. 100% waterdoorlatend maar geur en smaak blijvenminimaal 24 uur op maximale kracht. Resistent tegen externe invloeden die de visdag kunnen verpesten zoals kleinere vissoorten en kreeftjes. Meerdere vissen vangen met dezelfde softbait, wat uw snelheid ten goede komt. Altijd binnen handbereik en tot 3 jaar houdbaar, ook na het openen van de verpakking. Ook bestand tegen extreme krachten bij het werpen op grote afstand. Makkelijk van vorm te veranderen met schaar of mes Interne structuur gelijk aan natuurlijk voedsel. 100% kopie van natuurlijk aas voor wat betreft de vorm. Specifieke formule per vissoort. Makkelijk te combineren met andere aassoorten. Altijd te verkrijgen, niet afhankelijk van de natuurlijke bronnen.

 

 


 

ANDEREN LAZEN OOK