**KLAAR**        Popgroep     Normaal bij Reus

Normaal

De Hengelsport Reus uit Drempt timmert driftig aan de weg. Niet alleen met hun zeer uitgebreide hengelsportcollectie, waar altijd het allernieuwste materiaal te vinden is, maar ook op andere onderdelen zijn zij perfectionistisch bezig.


                       


Bennie Jolink kweet zich goed van zijn taak…

Hun eigen witvis-wedstrijdteam bv. heeft veel potentieel en wordt gesponsord met het allerbeste materiaal. Successen blijven dan ook niet uit. Maver Benelux signaleerde deze professionaliteit en speelde hierop in door een co-sponsoring aan te gaan met Hengelsport Reus waardoor een nieuw, met perfecte materialen uitgerust team, kon worden opgebouwd.

                       

Het wedstrijdteam met Henk de Reus en Willy Moret van Maver Benelux

Vorig weekend was het zo ver dat alle teamleden in het nieuw werden gestoken en aan de pers werden gepresenteerd. Voor dit feestelijke moment stond Bennie Jolink van de rockband Normaal paraat om alle deelnemers persoonlijk hun nieuwe outfit te overhandigen.

                       


Alleen het allerbeste telt…

Bennie, zelf een enthousiast visser én Totalfishingfan, is ook een trouwe klant van Hengelsport Reus. Hij heeft met zijn eigen stijl en no-nonsens gedrag veel goodwill gekweekt voor de Achterhoek en omgeving. Total Fishing wenst het Hengelsport Reus-Maverteam komend seizoen veel succes!

                       


Het Hengelsport Reus-Maverteam is er klaar voor…




 

ANDEREN LAZEN OOK