**KLAAR**              NKS               finale 2005

NKS finale 2005

Door Daan Verbruggen

Eindelijk is het dan zover! “DE FINALE”van het NKS 2005 zit er weer aan te komen en zoals reeds eerder vermeld zal er hier op Total fishing bekend gemaakt worden waar deze finale op zondag 18 september 2005 zal gaan plaatsvinden. Deze fel begeerde titel werd vorig seizoen gewonnen door het koppel Bloemert en Land.

Of zij dit jaar in staat zullen zijn om hun titel te verdedigen zal nog moeten blijken, want momenteel ligt de concurrentie erg dicht bij elkaar en zul je echt van goeden huize moeten komen om een kans te maken op de titel.

Er zal gevist worden op “De Rhederlaagse meren” die zijn gelegen aan de plaats Lathum. Er zal getrailerd worden bij camping “De Veerstal” gelegen aan Marsweg 12 in Lathum waar tevens de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Voor diegene die Zondag niet al te vroeg uit bed willen is er een gelegenheid om te slapen op de camping. Mocht je hiervan gebruik willen maken dan kun je het beste even zelf contact opnemen met de camping het telefoonnummer is 0313-631319.

Zoals reeds bekend zijn er altijd prachtige prijzen te verdienen tijdens dit evenement zo heeft John Ezendam van Eagle/lowrance weer een aantal schitterende dieptemeters en gps systemen beschikbaar gesteld en zal “Evin Electrisch varen” een aantal Minnkota Electro motoren op de prijzentafel neerleggen.
Pega boottrailers heeft ook dit jaar weer voor een prachtige trailer gezorgd.

               

 

En als klap op de vuurpijl zal er voor de winnaar van deze finale een prachtige Alumacraft boot van de firma Eggers bv uit Jisp beschikbaar zijn.

                                                                       

       
“Eggers B.V. uit Jisp stelt een prachtboot als prijs ter beschikking!”

Er zijn dankzij deze sponsors weer prachtige prijzen te verdienen en de spanning zal te snijden zijn wanneer de 49 geplaatste deelnemers na het startschot hun stekken op zullen zoeken.
Meer informatie en de routebeschrijving is te vinden op de site van de vereniging www.nksnoekbaars.nl
Alle deelnemers veel succes gewenst en hopelijk dat het volgende, nieuwe, seizoen net zo leuk zal verlopen als de afgelopen 4 wedstrijden.

NB. De finalisten mogen zich voor Zondag niet meer op het water begeven!!


         

ANDEREN LAZEN OOK