**KLAAR** Nieuwe eigenaren Hengelsport Osdorp

Nieuwe eigenaren Hengelsport Osdorp

Zes jaar geleden besloten Bertus, Henk en Piet een winkel op te starten in Amsterdam Osdorp. Er werd naarstig gezocht naar een goede locatie en die werd gevonden op een steenworp afstand van de alom bekende Sloterplas. Dit bleek een gouden greep. De snel groeiende klantenkring bewees dat er een grote behoefte was naar een gespecialiseerde winkel in deze omgeving en het duurde niet lang of Hengelsport Osdorp was een begrip in Amsterdam en omstreken.

Doordat ook hun groothandel PB Products geweldig is gegroeid moest er een keus gemaakt worden tussen de winkel en de groothandel, omdat het niet meer mogelijk was beide te combineren. Hun keus is gevallen om door te gaan met PB Products en dus moest er een nieuwe eigenaar voor de winkel gezocht worden. De voorwaarde waar deze persoon (of personen) aan moest voldoen is dat hij met de winkel dezelfde koers zou blijven varen. Dat wil zeggen doorgaan met het “wij gevoel” maar vooral ook met het gespecialiseerde assortiment dat de klanten zo gewend zijn.

Gelukkig hebben wij zulke mensen gevonden, namelijk Ton Fransen en zijn vrouw Inge. Ton, een ervaren karper- en snoekvisser is al jaren een vaste klant en weet precies wat dat “wij gevoel” inhoudt. Hij heeft ons verzekerd dat Inge en hij op dezelfde manier doorgaan met de winkel en heeft Henk en Herman bereid gevonden om hun daarin een paar dagen in de week te steunen.

                       


“Ton en Inge Fransen willen de kwaliteit en de service van de winkel op het zelfde niveau voortzetten”

Vanaf 1 maart zult u Ton en Inge achter de toonbank vinden. Om dit heugelijke feit te vieren nodigen zij hierbij op 5 maart vanaf 12.00 uur alle klanten uit voor een hapje en een drankje.
Op deze dag hebben zij ook het gezellige zaaltje (De Osseknarren) aan de achterkant van de winkel afgehuurd om de klanten te vermaken met de volgende lezingen:
Piet Vogel geeft een lezing over “Rigs”
Henk Rusman over Snoekvissen!

Deze dag zal worden afgesloten met een grote tombola waarbij prachtige prijzen te winnen zijn. Zorg dat je deze kans niet mist! Tot ziens op 5 maart!



Meer Bedrijven (archief)

ANDEREN LAZEN OOK