**KLAAR** K.O.C.-Wedstrijddag 2 wedstrijdkalender

K.O.C.-Wedstrijddag 2 wedstrijdkalender

De verwachtingen die gisteren werden geopperd zijn werkelijkheid geworden. Meer voer op de plekken, warm weer = meer vis. Niemand minder dan Leo Koot wist dit tot het bittere eind vol te houden en ving maar liefst 83 kg. Een prestatie van formaat!


De overige vakken waren ook stukken beter en er werd hier en daar ook met de stok gevist. Gisteren was het in de B-C en D vakken nog hoofdzakelijk met de feeder te doen. Ben Brouwer ving gisteren 47 kg in het A vak, vandaag was het een stuk minder. Ben viste afwisselend met de stok en de feeder en wist nog 25 kg vis bijeen te vissen, goed voor 5 punten.

                       


De omstandigheden zijn nog steeds perfect.

Volgens Ben liep het met de stok niet goed genoeg om een optimaal resultaat neer te zetten. Hij ving de vissen met te ruime tussenpozen en dit gaf aanleiding tot het wisselen van de feeder en de stok. Misschien had ik door moeten zetten met de stok, had ik misschien meer gevangen, aldus Ben.

Al met al lijkt het erop dat de vis nu echt los is, wat staat hen nog te wachten! De omstandigheden zijn evenals het weer nog erg goed. De meegereisde visfans willen natuurlijk ook vis vangen, speciaal voor hen is er een vak vrijgemaakt waar ze hun gang kunnen gaan.

                       


Ook de meegereisde fans mochten in een speciaal vak voor hun plezier meevissen.


Vak

Naam
Kg
Vak:A Leo Koot 83 kg Vak:B
Martien Terpest 28kg Willem Pantzier 25 kg Vak:C
Dirk lutten 15.130 gr Joop Klune 28 kg Vak:D
Andre van Noort 22 kg Piet Michiels 37 kg
Op dit moment heeft Joop Klune 2 pnt en Leo Koot 3 pnt, de spanning gaat stijgen.

Lees verder deel 1 23 45

 

ANDEREN LAZEN OOK