**KLAAR** Introductie Suzuki V6

Introductie Suzuki V6

Suzuki Marine Top Dealer Award gaat naar Outboard Center Wilnis.

De Europese introductie van de nieuwe reeks Suzuki V6 4-takt buitenboordmotoren, welke eerder deze maand plaatsvond in Rome, heeft een record aantal van de belangrijkste botenbouwers en watersportdealers, uit 18 verschillende landen getrokken.

Tijdens de presentatie van de Nederlandse Suzuki Marine Top Dealer Award, werd aan Jan Nap van Outboard Center Wilnis, de Suzuki award uitgereikt die hij met een landelijke verkoopcompetitie had gewonnen. De prijs werd aan hem uitgereikt door Manabu Namakura, Senior General Manager Marine & Power Products, Suzuki Motor Corporation en Henk Salomons Manager Motorcycle & Marine BV NIMAG.

                       


Outboard Center Wilnis werkt al een aantal jaren met Suzuki buitenboordmotoren en is zeer onder de indruk van de nieuwe V6 acceleratie en de prestatie over de een breed toerengebied, het vermogen/gewicht verhouding, het compacte formaat en de innovatieve kenmerken. Volgens Jan Nap zijn de Suzuki 4-takt buitenboordmotoren de best verkrijgbare motoren op de markt en zijn de nieuwe Suzuki V6 motoren erg goed te combineren op de verschillende boten die zij aanbieden. Hij is ervan overtuigd dat mede hierdoor de motoren zeer geliefd zullen worden onder de consument.

Het Suzuki V6-assortiment heeft de DF250 aan de top staan en is ’s werelds krachtigste, meest compacte, milieu vriendelijkste lichtgewicht buitenboordmotor op de markt verkrijgbaar. De grootste Europese botenbouwers die aanwezig waren bij de drie daagse introductie waren onder andere BAT, Beneteau/Jeanneau, Buster, Nuova Jolly, Sessa, Ranieri, Skibsplast en Rio, en leverden allen boten voor het testen van het volledige programma V6 modellen (200, 225 en 250pk) in de haven van Rome.

Een onderzoek van de botenbouwers en watersportdealers aansluitend op de tests, gaf de V6-lijn topcijfers voor de uitzonderlijke prestaties en acceleratie, in combinatie met een opmerkelijk laag geluidsniveau van de motoren.

De Suzuki V6-buitenboordmotoren zullen te zien zijn op alle grote Europese pre-2004 botenbeurzen van september 2003 tot maart 2004. Dit programma is al begonnen met de Southhampton Boat Show en Genua en nog 14 andere nationale exposities waaronder de HISWA. De modellen zullen beschikbaar zijn in de showrooms van de dealers vanaf begin volgend jaar, meer dan op tijd om booteigenaren tegemoet te komen met hun benodigdheden voor het voorseizoen, zodat zij vroeg kunnen beginnen met het plezier op het water.
Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met: Importeur: BV NIMAG T.a.v. P. Schoemaker E-mail: p.schoemaker@nimag.nl


 

ANDEREN LAZEN OOK