**KLAAR**              Drimmelen aan de rivier \“De               Amer\”

Shimano-Rapala Trophy wedstrijdkalender

Door omstandigheden is het onmogelijk de jaarlijkse Shimano-Rapala Trophy op 28 september te organiseren. Nieuwe datum is 2 november 2002. Reservedatum is nu 16 november 2002.

Velen van U hebben reeds ingeschreven, deze inschrijvingen zullen wij als organisatie automatisch doorzetten naar de nieuwe datum op 2 november 2002. Wij verzoeken u het ons echter wel te laten weten indien u niet aan dit evenement kan deelnemen op de nieuwe datum.

Nieuwe datum is 2 november 2002 .

Drimmelen aan de rivier “De Amer”

Op zaterdag 2 november 2002 organiseert SHIMANO voor de 9e maal de SHIMANO/RAPALA TROPHY (Roofviswedstrijden)
Deze roofviswedstrijd is een uniek evenement voor de sportvisser en wordt gevist vanuit boten. Iedere sportvisser in het bezit van een boot heeft de mogelijkheid deel te nemen, voor die sportvissers niet in het bezit van een boot zijn er genoeg mogelijkheden tot boothuur vanuit de haven van Drimmelen.

De SHIMANO/RAPALA TROPHY is een evenement gebaseerd op basis van “catch & Release”, wat inhoud dat iedere gevangen roofvis (snoekbaars, snoek of baars) gemeten wordt door een controleur en daarna z.s.m. levend terug gezet worden. Daarom moeten gevangen vissen ook springlevend ter meting aangeboden worden. Slechte behandeling van vis zal direct tot diskwalificatie leiden.

Inschrijving:
Deelnemers kunnen zich inschrijven door middel van hun gegevens door te geven aan de onderstaande adressen.

Wedstrijdduur:
09.00 uur t/m 15.00 uur. Bij onverantwoorde weersomstandigheden kan de wedstrijd door de organisatie ingekort worden of geannuleerd. Bij annulatie vooraf kan de deelnemer de avond tevoren inlichtingen inwinnen en zal de wedstrijd 2 weken verplaatst worden naar zaterdag 16 november 2002.

Afhalen wedstrijdnummers:
Vanaf 06.00 uur op de wedstrijddag in Café De Watersport te Drimmelen.

Reglementen:
Deelnemers ontvangen na inschrijving geen reglement thuis gestuurd. Reglementen worden op de wedstrijddag aangeboden. Deelnemers kunnen het reglement eventueel per e-mail aanvragen bij; a.piters@hetnet.nl

Kosten:
€ 27,50 per deelnemer (per persoon) + € 2,50 per getrailerde boot. Minimaal 1 deelnemers per boot, maximaal 4 deelnemers.

Prijzen:
Prijzen zijn er voor een snoekbaarsklassement, snoekklassement, baarsklassement en een boten klassement voor boten met 2 deelnemers. De prijsuitreiking zal ± 17.00 uur op de wedstrijddag plaatsvinden.

Inlichtingen en inschrijving:
SHIMANO
Ellen Geskus
Tel: 0341 – 272 233
Inlichtingen, inschrijven en boothuur:
Café De Watersport
Havenkade 25
4924 BC Drimmelen
Tel. 0162 - 682 397
 


ANDEREN LAZEN OOK