**KLAAR**              Co Sielhorst 100 afleveringen

Co Sielhorst

Afgelopen dinsdag zijn aan Co Sielhorst de gebundelde e-mails overhandigd met een presentje en de onvermijdelijke bloemen. Co was erg verrast door de veelal warme reacties. Het deed hem zichtbaar genoegen dat hetgeen hij met een ijzeren dicipline iedere week op papier zet, niet alleen door een enorme groep sportvissers wordt gelezen, maar dat er ook veel waardering bestaat voor de manier waarop hij de hengelsport beleeft, beschrijft en promoot. Zoals u in een reactie van Co hieronder kunt lezen heeft hij inmiddels ook een winnaar getrokken, waar hij zelf contact mee opneemt. Total Fishing bedankt de lezers voor hun spontane medewerking en hoopt dat we als sportvissers, nog lang van de pennenvruchten van Co kunnen genieten!

                       


Co geniet zichtbaar van de e-mails. Berend Masselink van de redactie kijkt mee


Honderd

door Co Sielhorst

Ik ben totaal verrast. Met veel plezier zet ik wekelijks mijn ervaringen aan de waterkant op papier. Henk Simonsz laat me weten dat ik eerdaags aan nummer honderd kom. Ik sta er versteld van. Henk meldt het op de site en nodigt lezers uit om te reageren. Ik schrik me helemaal wild als ik de stapel uitgeprinte e-mails onder ogen krijg. Ik heb ze allemaal gelezen en eerlijk het doet je wat. Hieronder enkele van de enorme stapel die ik gekregen heb, samengevat in een enkele zin…

Diederik Tiemstra. Zit er naar uit te kijken, iedere vrijdag. Carl Füglisthaler. Beleeft het helemaal mee. Hans Wijnant. Bedankt voor de techniek, kan ik goed toepassen. Mike Beyerbacht. Pakt het op en gaat het gewoon doen. Gerrit Ritmeester. Keep it up. Klaas Jan Zuidema. Vindt inspiratie om weer met de pen te gaan vissen. Peter Hoogeveen. Denkt dat ik pennetjes ga maken van alle veren die ik in mijn reet
heb steken. Hans Brennis. Heeft het gevoel dat hij naast me zit onder het lezen. Ron van de Kamp. Na drie jaar weer aan het vissen. Ronald van de Gun. Waar blijft dat boek? Freek Cox. Die gast is zelf een schrijftalent. Arno Ruiter. Neemt op zijn werk de verhalen in als antistress medicijn. Antoon van Vliet. Voelt en ruikt wat ik beleef. Ron Jansen. Ook gek op ijsvogeltjes. Jan Bosgraaf. Bedankt mijn vrouw voor de ruimte die ik krijg. Ik weet niet zeker of ik haar dit ook vertel. Tini van Delft. Kon op zijn ziekbed in gedachten af en toe vissen, gelukkig gaat het nu beter met hem. Dirk Willems. Geniet van het vissen in ons land en van alle verhalen er omheen.

En vele vele andere erg leuke reacties…....

De man of vrouw die plezier heeft aan de waterkant is de beste sportvisser die ik me voor kan stellen. Ik hoor daar zeker ook bij. Ik loop natuurlijk ook graag af en toe tegen een nette vis aan. De een moet daar soms harder voor werken dan de ander maar wie zegt dat het leven altijd eerlijk is. Ik heb zelf waarschijnlijk ook niet genoeg aan één leven om alles van achter die spiegel voor de dag te toveren.

Er valt een hengel te verdienen, laat ik dat niet vergeten. Toch heb ik niet het gevoel dat hier de enige motivatie ligt voor al deze prachtige reacties. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken. Wat een gezeik, ik lijk de koningin wel na haar verjaardag. Ik trek er een winnaar uit. Zomaar, puur willekeurig. Peter Hoogeveen kan een hengel laten bouwen. Jongens, allemaal bedankt, lekker om te weten dat er een stukje waardering bestaat.