**KLAAR** Attent op talent

Attent op talent
HSV De Snoek organiseert 10e Harderwijker Open

Harderwijk - Hengelsportvereniging De Snoek organiseert op zaterdag 16 augustus aanstaande de 10e Harderwijker Open. Deze Nationale viswedstrijd is voor jonge sportvissers uit het hele land. De wedstrijd wordt gehouden langs de oevers van het Veluwemeer. Er wordt vier uur gevist in drie leeftijdsgroepen; 10 t/m 13 jaar, 14 t/m 17 jaar en 18 t/m 28 jaar.

                       


“Het goed omgaan met gevangen vis heeft prioriteit”

De Snoek organiseert voor de 10e keer deze landelijke viswedstrijd voor de jeugd. Er worden in het land veel hengelwedstrijden voor volwassenen georganiseerd, vrijwel elk weekend kan de wedstrijdvisser op vele plekken in Nederland terecht. Voor de jeugd worden er nog niet zo veel landelijke wedstrijden gehouden. Om de wedstrijdsport te promoten en om jong wedstrijdtalent de kans te geven zich met elkaar te meten organiseert De Snoek onder het motto ‘attent op talent’ deze juniorenwedstrijd die inmiddels landelijk bekend staat als ‘de Harderwijker Open’.
Omdat het de 10e keer is krijgt deze wedstrijd een extra feestelijk tintje en duurt de wedstrijd, op veler verzoek, vier uur. Bovendien is er vanwege dit lustrum een derde leeftijdsgroep toegevoegd om vooral alle jonge sportvissers die de afgelopen 9 jaar al eens hebben meegedaan, maar inmiddels volwassen zijn, de kans te geven dit lustrum mee te maken en nog eens aan deze populaire wedstrijd mee te doen.

Op de wedstrijddag 16 augustus is het om 07.00 uur verzamelen in het clubgebouw van De Snoek, Marie Curiestraat 14 in Harderwijk. (Industrieterrein Lorentz, naast de waterzuiveringsinstallatie.) De zaal is om 06.30 uur open. Hengellengte en -keuze zijn vrij. Er wordt gevist op gewicht. Na de weging, waarbij alleen levende en onbeschadigde vis mag worden aangeboden, worden de vissen weer teruggezet in het viswater. Gekleurde maden en vers de vase (muggenlarven) zijn niet toegestaan. Aanvang wedstrijd is om 09.00 uur, einde wedstrijd is om 13.00 uur. Prijsuitreiking volgt om ±15.00 uur in het clubgebouw.

                       


”De prijswinnaars van 2002 kwamen uit alle delen van Nederland”

Inschrijven vóór 10 augustus a.s. Inlichtingen bij Gerrit Timmer tel. 0341 – 419598. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 voor de twee jongste leeftijdsgroepen. Voor de groep vanaf 18 jaar is dit € 10,00. De jongelui moeten vlot zijn met aanmelden want er is plaats voor ca. 80 deelnemers. De 10e ‘Harderwijker Open’ wordt gesteund door Faunaland Berben hengelsport uit Harderwijk en Raven Fishing & Outdoor uit Lelystad. Deze beide hengelsportzaken staan garant voor vele prachtige prijzen. Naast de beide hoofdsponsors zijn er nog diverse anderen die prijzen hebben geschonken zodat elke jonge deelnemer met geldige vangsten een fraaie prijs kan winnen. Een fotoverslag van dit fantastische gebeuren kunt u straks terugvinden op Total Fishing.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met jeugdleiders:
Gerrit Timmer (0341–419598) of Dik Enklaar (0341–419697)


 



ANDEREN LAZEN OOK