**KLAAR**                          10               jaar Spro!

10 jaar Spro!

Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Spro wordt er een speciale witvis wedstrijd gevist om de Spro-Gamakatsu cup, waarbij als hoofdprijs een auto zal zijn te winnen! Ook voor de zeevissers staat er op 19 september een knaller van een wedstrijd op het programma waarover u t.z.t meer informatie op Total Fishing kunt verwachten.

U kunt vanaf nu inschrijven voor deze spraakmakende witviswedstrijd welke op zondag 25 april 2004 gehouden zal worden. Dit kan telefonisch bij dhr. G. Damen onder telefoonnummer 0347-351512. Het inschrijfgeld bedraagt 35 euro hetgeen vooraf over gemaakt dient te worden. De wedstrijd zal worden gehouden op het Noord Hollandskanaal tussen Spijkerboor en Purmerend. Er wordt geloot tussen 06.30 uur en 08.00 uur in de Doele, Koemarkt 56, 1441 DD in Purmerend. De wedstrijd start om 9 uur en stopt om 14.00 uur stipt. Er wordt in maximaal 10 vakken van 50 deelnemers gevist. Vol is vol! De hengelkeuze is vrij terwijl gekleurde maden en verse de vase en wormen in geen enkele vorm zijn toegestaan. Er wordt gevist op gewicht waarbij snoek, snoekbaars en paling niet meetellen. Op de wedstrijddag is een uitgebreid reglement beschikbaar. En dan de prijzen. Zoals gewend van Spro/Gamakatsu zijn er een keur aan superprijzen (geld en materiaal, alsmede een aantal KOC tickets) te winnen in de verhouding van 1:5 met als klapstuk natuurlijk een prachtige Daihatsu Young RV 1.3, 16V XTi plus ter waarde van maar liefst 12.499 Euro! Na afloop kan de winnaar de contactsleutels in ontvangst nemen!

               
Dit is ie dan! De o.a. extra uitgerust met toerenteller, km-teller digitaal en twee digitale dagtellers. Buitenspiegels electrisch bedienbaar, chroomkleurige accenten rondom versnellingsbakhoes en handgeschakelde versnellings, centrale deurvergrendeling, electrische bedienbare ramen voor –en achter, stuurbekrachtiging, antenne op het dak, brede165/65R14 banden en wieldoppen.

 


         


ANDEREN LAZEN OOK