Kerstpakket voor Yarno

Kerstpakket voor Yarno

Stel je voor dat je aan een ongeluk zulk zwaar rugletsel overhoudt dat je niet meer kunt nachtvissen en daarom bijna gedwongen wordt een andere hobby te zoeken…

Dit overkwam  Yarno Kieft, een fanatieke karpervisser uit Ommen. Samen met zijn broer viste Yarno heel wat nachten, maar door zijn rugproblemen was dit niet meer mogelijk. Toen Susan Hoefman, werkzaam bij revalidatiecentrum De Vogellanden in Zwolle, dit vertelde aan haar man Marcel  (tevens karpervisser), nam deze direct contact op met Nash-teamlid Stein Jansen.

Ook Stein, werkzaam bij Hengelsportwinkelier Zunnebeld in Zwolle, was onder de indruk van Yarno’s verhaal en legde dit voor aan zijn sponsor Nash Tackle. De ergotherapeut van Yarno had de stretcher inmiddels beoordeeld en was zeer onder de indruk van de kwaliteit hiervan. Wat haar betreft kon Yarno zijn hobby weer oppakken!


Yarno kan zijn hobby weer oppakken!

Vlak voor Kerst werd de stretcher samen met een Nash-aaspakket door Stein aan Yarno overhandigd op het revalidatiecentrum waar hij behandeld wordt.  Yarno was zorgvuldig buiten dit ‘complot’ gelaten en was volledig verrast, maar natuurlijk dolblij met dit fantastische kerstpakket!

Dit geweldige gebaar van de firma’s Nash en Zunnebeld zorgt ervoor dat Yarno op een comfortabele manier door kan gaan met zijn favoriete hobby en samen met zijn broer nog vaak aan de waterkant te vinden zal zijn!