Juweeltjes van sportvisboeken…

Kijk- en leesplezier verzorgd door Hengelsporthuis.com

klik om naar de website te gaan

Juweeltjes van sportvisboeken…

Onder de verwoede lezers onder de Nederlandse én Vlaamse sportvissers is de Lezers Voordeel Club van Hengelsporthuis.com al jarenlang zeer in trek dankzij het interessante aanbod aan literatuur en films. Dat is natuurlijk niet zo vreemd, want dit is namelijk op dit gebied zonder enige twijfel de meest complete, overzichtelijkste én voordeligste webshop in het Nederlands taalgebied.

Naast prachtige sportvisboeken, boordevol met informatie óf literaire hengelsporthoogstandjes, zijn er ook uiterst leerzame en sfeervolle dvd’s te verkrijgen over iedere discipline die de sportvisserij rijk is. De webshop is voorzien van een rijkelijk assortiment aan titels uit alle denkbare sportvisdisciplines. Zo komen de lezende karpervissers volledig aan hun trekken met juweeltjes uit de karpervisliteratuur…

Wat dacht u bijvoorbeeld van het door Piet Vogel en Koen Koop geschreven Spiegelbeeld ? Deze twee succesvolle karpervissers van het eerste uur hebben twee jaar terug hun krachten gebundeld en hun ervaringen aan het papier toevertrouwd. Buiten vele avonturen loopt hun rig-ervaring als een rode draad door het boek. Want als het over rigs gaat mogen deze heren worden gezien als dé grootmeesters van het vaste land. De zin en vooral de onzin over rigs komt uitgebreid aan bod. Voor de karpervisser die in de ‘knoop’ raakt als het gaat over dit essentiële onderwerp in de karpervisserij, is dit 262 pagina’s tellende boek een absolute aanrader. Fullcolour én ondersteund met state of the art illustraties. En dat voor een heel speciale prijs: € 25,-!

De Lezers Voordeel Club heeft ook de beste buitenlandse titels voor u in petto. Voor de jager op groot wild is bijvoorbeeld Im Zeichen des Karpfens van de Duitse karpergoeroe Christian Finkelde beslist zeer de moeite waard. Na een jarenlange ervaring met het vissen op karper en met drie Duitse zestigponders op zijn naam leek het Christian een goed idee zijn bevindingen en avonturen aan het papier toe te vertrouwen. Zijn schat aan ervaringen is gedetailleerd verwerkt in  de 320 pagina’s tellende pil, die onlangs van de persen is gerold. Voor de vissers die het Duits enigszins beheersen, is dit ongetwijfeld een erg interessant boek, want Christian heeft veel, héél veel te vertellen. Misschien wordt u er zelfs een betere visser van en anders zult u minstens opgaan in de zweem van avontuur waarin deze wereldwijd bekende karpervisser u meeneemt.


 
In de karperscene wordt wel eens verzucht dat de betere Engelse titels moeilijk verkrijgbaar zijn. Ook daar biedt Hengelsporthuis.com soelaas, want onlangs heeft De Lezers Voordeel Club een fraai boek aan het uitgebreide assortiment van Engelse titels weten toe te voegen. The Forgotten Chapters is namelijk een must voor iedere die hard karpervisser. Gareth Fareham en zijn vrienden tekenden voor deze, nu al, klassieker. Al lezende wordt u door deze karakteristieke groep vissers meegezogen in de hang naar de vangst van mystieke Engelse vissen.

De lezer zal weer terdege beseffen waar de bakermat van het karpervissen ligt… Het gevoel van avontuur, pure volharding en ‘the way of life’ spreekt uit iedere zin van dit maar liefst 542 pagina’s tellende boek. De talrijke fotografie én illustraties van vangsten en natuur ademen een sfeer uit die de lezer uitnodigen dit boek in één ruk uit te lezen. En waarschijnlijk doet men dat ook, maar dan aan de waterkant, de verleiding zal met dit boek in de hand namelijk niet te weerstaan zijn…

Voor iedere lezende karpervisser is er bij De Lezers Voordeel Club wel wat te halen. Boeken van de échte meesters van ons eigen taalgebied als Groothuis en De Baets, maar ook befaamde Engelse grootheden als Hutchinson, Paisley, Lane, Jackson en Briggs.

Speciale actie!
Met de feestmaand december in aantocht maakt de Lezers Voordeel Club het u nóg makkelijker én voordeliger om een bestelling te plaatsen. Met directe
ingang kunt u namelijk een bestelling plaatsen zónder de verzend-/verpakkingskosten te betalen. Dat scheelt u dus gelijk al € 3,50!

Voor een totaaloverzicht van alle titels: klik hier. Meer interessante sportvisinformatie vindt u terug op: www.hengelsporthuis.com

klik om naar de website te gaan

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
In Karper 110..
Marc Borst -
image description
Snoekerijen 133
Marc Borst -