Juni-nieuws van De Hengelsportreus



Juni-nieuws van De Hengelsportreus

In de winkel begint de drukte langzaam op gang te komen, maar door de relatief lage temperaturen zijn veel vissers nog niet veel op pad geweest. Wel zijn de roofvissers vol enthousiasme begonnen na een gedwongen stop.

Via de groothandels komen nog regelmatig nieuwe producten bij ons binnen. Voor de kapervissers is het nieuwe pakket van de Engelse firma Ace. Veel klein materiaal, goede kwaliteit en prijstechnisch interessant. Ook worden deze spullen goed geleverd, wat ook niet onbelangrijk is. Ook Mainline en Trakker hebben hun assortiment met nieuwe producten uitgebreid.

Voor de witvissers zijn de zitmanden van Nordik Tackle interessant. Na een introductie vorig jaar, zijn de modellen iets aangepast. Dit naar aanleiding van opmerkingen van gebruikers.
De Hengelsportreus heeft een kleine partij molens gekocht bij Shimano, waarvan de verpakking beschadigd was. De molens zelf worden onder volledige garantie verkocht,maar wel tegen een 25% lagere prijs dan normaal. Bel 0313-476273 voor meer info.

Felicitaties voor het korps van De Hengelsportreus!
Tijdens de selectiewedstrijd van zaterdag 2 juni wist het korps van De Hengelsportreus de winst te bemachtigen. Tevens werd Freddy van de Kamp individueel kampioen. Door dit resultaat gaat het korps door naar de Nederlandse Kampioenschappen.

Naast Freddy van de Kamp wisten ook Jan van de Kamp en Henk de Reus hun sector te winnen en gaan daardoor ook naar de Nederlandse Kampioenschappen.

Witvis Digitaal
Speciaal voor witvissers is er onlangs een nieuw computerprogramma op de markt verschenen: Witvis Digitaal . In Witvis Digitaal kunt u niet alleen uw vangsten registreren, maar ook foto’s, video’s en wedstrijduitslagen toevoegen. Het programma werkt eenvoudig, maar u zult verbaasd zijn over de mogelijkheden.



Tientallen grafieken en rapporten verschaffen u waardevolle informatie over uw vissessies. Haal meer uit uw visserij! Surf naar
www.hengelsportdigitaal.com en download vandaag nog een gratis probeerversie.

Veel visplezier toegewenst,
Paul Uffing - De Hengelsportreus

Ontvangt u nog geen nieuws van De Hengelsportreus? Meldt u zich hier aan voor de nieuwsbrief. Blijf tevens op de hoogte van het laatste nieuws en kijk op www.facebook.com/hengelsportreus

 

ANDEREN LAZEN OOK