Jan Hennekam wereldkampioen kustvissen!

Jan Hennekam wereldkampioen kustvissen!

Tijdens het Wereld Kampioenschap Kustvissen in Brazilië  hebben de Nederlandse mannen en vrouwen het erg goed gedaan. Over het algemeen werd er tijdens dit Wereldkampioenschap Kustvissen vanaf de prachtige Braziliaanse stranden veel kleine vis gevangen.

Allerlei baarsachtige visjes, maar ook platvis en een soort alen. Normaal gesproken werk voor gekende kleinevissenpeuteraars uit de Middellandse-Zee-landen en de Zuid-Amerikanen met de thuisvissende Brazilianen in het bijzonder.


Het succesvolle Nederlandse team dat het zo goed deed in Brazilië met uiterst rechts de nieuwe wereldkampioen Jan Hennekam

Echter Jan Hennekam van het Nederlandse team liet gedurende de 4 dagen dat de wedstrijden duurden, de complete wereldtop achter zich en pakte individueel daar in Brazilië de wereldtitel! Een super prestatie afgedwongen door jaren van investeren in kennis en kwaliteit.

Het is binnen enkele weken het 2e hoogtepunt voor leden het Spro zoutwaterteam, immers Eric Goossens pakte vorige week de wereldtitel bootvissen en Jan Henneman nu de wereldtitel kustvissen. Proficiat namens Total Fishing! Meer info en uitslagen van dit evenement binnenkort op T.F  en op www.sportvisserijnederland.nl


 

ANDEREN LAZEN OOK