image description

Jamie Hughes’ A-Z tips voor wedstrijdvissers.

De presentatie van de rig is erg belangrijk als je meer vis wilt vangen. In deze video legt Jamie Hughes uit hoe je een hengel in drie eenvoudige manieren die meer vis in het net zullen krijgen.

Matrix Fishing TV is de thuisbasis van een enorme verzameling wedstrijd- en witvisvideo's. Met clips en films variërend van The Matrix Submerged with Rob Hughes, The Matrix Mission waar we onze topconsultants uitdagen en de Matrix Mini Masterclass met Jamie Hughes, Mark Pollard Jon Arthur, Jamie Harrison en de rest van het Matrix-team. We brengen u ook de allernieuwste productvideo's zodat u meer te weten kunt komen over onze nieuwe releases.

Bij Matrix zijn we trots op het vervaardigen van kwalitatief hoogstaand visgerei voor wedstrijdvissers, clubvissers en pleziervissers die gewoon van zoetvissen houden. Onze product- en tipsvideo's geven u inzicht in hoe u de juiste hengel, of molen kiest. Welke is de beste viskist voor uw manier van vissen. Welke lijn en haken te gebruiken voor feedervissen of baste hengel vissen en wat is de beste pellet waggler om te gebruiken voor de omstandigheden. Ons doel bij Matrix is ​​dat u meer vis gaat vangen. We wensen je veel plezier met onze video's en als je dat doet, kun je ze leuk vinden, delen en erop reageren.

Al onze producten zijn te bezichtigen op: https://www.fishmatrix.co.uk

Instagram: https://www.instagram.com/matrix_fish...

Facebook: https://www.facebook.com/FishMatrix/

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -