Internetwinkel BlueBlizz.com

BlueBlizz.com voor een actieve levenstijl!

BlueBlizz.com is een internetwinkel met een breed assortiment Sport-, Outdoor-, Hengelsport-, Fiets- en Vrijetijds-artikelen. Het ruime assortiment bevat meer dan 120 bekende A-merken.

 De doelgroep van BlueBlizz is breed en heeft één gemeenschappelijk kenmerk : een actieve levensstijl. Er wordt hierbij gestreefd om de klant kwalitatief de beste producten te bieden tegen een betaalbare prijs. Service staat hierbij voorop, de medewerkers zijn verbonden met hun klanten en hebben passie voor de branche waarin BlueBlizz actief is : WE LOVE SPORTS!

Ondanks de “verkoop op afstand” zoals bij een internetwinkel het geval is, hecht BlueBlizz veel waarde aan het contact met de klant. Het team op de afdeling support wordt voortdurend van nieuwe kennis voorzien om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Veel aandacht wordt hierbij aan bereikbaarheid en accuratesse besteed.

 Alle producten worden overzichtelijk in hun eigen gebruiksspecifieke en specialistische omgeving aangeboden met veel aandacht voor productinformatie. Het doel hierbij is om het winkelen op onze site voor u aantrekkelijk en gemakkelijk te maken.

Daarbij wordt het nu al ruime assortiment bijna dagelijks uitgebreid met nieuwe producten of merken. Zo is er op dit moment een zeer uitgebreide collectie reishengels uit voorraad leverbaar van Shimano en SPRO. Als u binnenkort op vakantie gaat is het dus zeer de moeite waard deze juweeltjes voor de echte “visverslaafden” onder ons te bekijken.



Binnenkort gaat de redactie van Total Fishing op bezoek bij BlueBlizz om een kijkje te nemen in het moderne logistieke centrum in Leeuwarden. Lees hierover meer op onze site na de zomervakanties.


ANDEREN LAZEN OOK