Innovative Textiles, Inc. overgenomen door Shimano

Nieuwsbericht: Shimano Amerika neemt Innovative Textiles, Inc.
over, bekend van de PowerPro produckten.

De producent van PowerPro gevlochten lijnen is overgnomen door Shimano Amerika, zo meldde Dave Pfeiffer, Shimano’s voorman in de USA.

De productie blijft gewoon doorgaan van PowerPro en ook het huidig bestand aan personeel op het kantoor in Colorado blijft aan. De succesvolle en innovatieve weg die PowerPro sinds jaren heeft ingeslagen gaat nu verder onder de hoed van Shimano.

“De reden van overname van PowerPro is vrij eenvoudig: de fabrikant van PowerPro is dermate ver in de weef- en textieltechnologie dat het een uitgelezen kans is om de krachten te bundelen. Het management gaat mee over om de productie en poductontwikkeling verder door te zetten samen met Shimano op wereldwijde schaal”, aldus Pfeiffer.

De voorman geeft in het nieuwsbericht verder aan dat het merk PowerPro stevig aan de weg gaat timmeren op internationaal niveau. Pfeiffer: “Nu de fabrikant van PowerPro marktleider is hier in Amerika, kunnen ze met Shimano de markt verder uitbreiden in Azie, Australie, Canada, Europa en Latijns Amerika.”

Ook de fabrikant van PowerPro zegt blij te zijn met Shimano: “Om de grote stap te maken van Amerika naar een wereldwijde dekking is Shimano een perfecte partner. Nu kunnen we onze lijnen middels de verkoopkantoren van Shimano over de gehele wereld verspreiden en doorgaan met het ontwikkelen van innovatieve, gevlochten lijnen.


ANDEREN LAZEN OOK