Hook House

Hook House

Bluewaterfishing komt met de Hook House, een product dat de dreg van uw kunstaas veilig opbergt. En daarmee zorgt dat menig kunstaasdoos c.q. koffer geordend blijft.

Op dit moment bestaan we wel meer van dit soort producten maar deze producten hebben allemaal één nadeel, namelijk wanneer de visser de beschermkap verwijderd wordt deze ten alle tijden naar beneden getrokken. Hierdoor steekt de haakpunt altijd naar de vingers van de sportvisser, met nare resultaten. Geen leuk begin van de visdag…. Bij het product Hook House wordt de dreg zijwaarts in een stevig kunststof doosje geschoven.

De Hook House biedt niet alleen bescherming aan de visser maar zorgt er ook voor dat de dure haken die u kocht omdat ze zo scherp zijn, dat ook blijven!

 

Naast de dreg heeft men ook een enkele haak variant. Erg handig voor de kleinere vissers onder ons, op deze manier blijven de kleinste onder ons eveneens geweerd van die scherpe haken. Naast een opberg en veiligheidsfunctie heeft Hook house een derde functie vereenvoudiging van transport. Nooit meer haken in de dure bekleding van de auto als we op een andere stek gaan kijken.

 Dit product is binnenkort te koop via www.bluewaterfishing.nl en/of info@bluewaterfishing.nl.

 

 


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -