Hengelsportverzekering

Een goede vangst kan niet worden verzekerd. Uw kostbare hengelsportuitrusting wél!

HengelsportVerzekering.nl is dé specialist in het verzekeren van uw kostbare hengelsportuitrusting. De hengelsportverzekering is een unieke verzekering die volledig op u als hengelsporter is afgestemd.

Waarom is het verstandig een hengelsportverzekering af te sluiten?
De waarde van een gemiddelde hengelsportuitrusting bedraagt al snel een paar duizend euro, oplopend tot vele duizenden euro’s. Om een financiële tegenslag bijvoorbeeld als gevolg van beschadiging of diefstal zoveel mogelijk te voorkomen is het verstandig een hengelsportverzekering af te sluiten.

Bestaande verzekeringen bieden vaak beperkt dekking voor hengelsportuitrusting. Dit komt door beperkte verzekerde bedragen of een beperkte dekking. Hoewel de dekkingen per verzekeraar kunnen verschillen biedt de inboedelverzekering bijvoorbeeld een beperkte dekking voor inboedel dat zich buiten de woning bevindt. In veel gevallen biedt een doorlopende reisverzekering uitsluitend dekking binnen Nederland indien er sprake is van een geboekte reis. Ook kan het verzekerde bedrag op de rubriek bagage ontoereikend zijn en is er in veel gevallen geen sprake van een uitgebreide nieuwwaarderegeling.

Welke hengelsportuitrusting is verzekerd?
Alle hengelsportuitrusting die standaard wordt gebruikt voor de beoefening van hengelsport zoals hengels, molens, netten, tenten, voerboten, waterdichte kleding, vishaken, dobbers, kunstaas en overige hengelsportbenodigdheden.

Het te verzekeren bedrag
Het is verstandig de totale nieuwwaarde van uw hengelsportuitrusting te verzekeren dat maximaal tegelijkertijd op de vislocatie, wordt gebruikt. De grootste schades doen zich vaak voor bij diefstal of beroving. Het is in ieder geval van belang dat het verzekerde bedrag toereikend is om een dergelijke schade vergoed te krijgen. Het is dus niet noodzakelijk de gehele hengelsportuitrusting te verzekeren.


Een complete visuitrusting loopt al snel behoorlijk in de papieren

Schade
Schade dient te worden gemeld via het persoonlijke beveiligde dossier. Op deze wijze kan eventuele schade snel en efficiënt worden afgewikkeld. Bij schade dient u nota’s of andere bewijsmiddelen in te dienen met betrekking tot de omvang van de schade of de schade oorzaak. Bij diefstal of beroving dient aangifte te worden gedaan bij de lokale politie.

Eenvoudig afsluiten via internet
Op
www.HengelsportVerzekering.NL kan eenvoudig de premie van de door u gewenste verzekering worden berekend, vervolgens kan de verzekering direct online worden afgesloten. U kunt via uw eigen persoonlijke en beveiligde verzekeringsdossier eenvoudig uw hengelsportverzekering inzien, wijzigen of eventuele schade melden.

Wat maakt deze verzekering uniek?
· De verzekerde hengelsportuitrusting is verzekerd tegen diefstal, beroving, beschadiging en verlies;
· De hengelsportverzekering kan worden uitgebreid met een zeer voordelige doorlopende (hengelsport)reisverzekering;
· Onderverzekering is verleden tijd;
· Gedurende drie jaar is er een nieuwwaarderegeling van kracht;
· 24 uur per dag 7 dagen in de week uw schade online melden;
· Premie vanaf € 5,- per maand;
· De verzekering is direct opzegbaar.

Meer informatie?
Surf snel naar
www.hengelsportverzekering.nl voor meer informatie.



 

ANDEREN LAZEN OOK