Hengelsportfederaties op Total Fishing

Hengelsportfederaties op Total Fishing

Van de redactie

De hengelsportfederaties in Nederland hebben een belangrijke functie binnen de hengelsport; zij stimuleren, ontwikkelen en bevorderen de hengelsport als een sportieve recreatie. Daarnaast beschermen en verbeteren ze de visstand en behartigen de belangen van de sportvisser in het algemeen.

Dit zijn genoeg redenen om af en toe eens verder te kijken dan je dobber, je beetverklikker of je kunstaas. De meeste federaties hebben een website waar je alle informatie kan vinden over wat er in de betreffende federatieregio gaande is en wat er georganiseerd wordt. Omdat de federaties over het totaalpakket van de hengelsport gaan, vinden wij van Total Fishing dat hier aandacht aan geschonken moet worden.

Wij hebben contact gezocht met de federaties in Nederland en de federaties Groningen/ Drenthe en Zuid bereid gevonden om de kar te trekken. In de komende tijd zal je op de homepage van T.F. het belangrijkste nieuws uit deze regio’s kunnen volgen. Tevens is er een link die je direct naar de site van deze twee regio’s brengt.

Wij hopen dat andere federaties zullen volgen om hun belangrijke nieuws ook op Nederlands grootste hengelsportwebsite te delen. Zonder deze federaties zal het een wirwar aan vergunningen zijn en zijn veranderingen (lees: verbeteringen) moeilijk door te voeren.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Karperuitzet in Groningen en Drenthe
Marc Borst -
image description
Onderzoek visstand Volkerak-Zoommeer
Marc Borst -